× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Recenze mp3 přehrávače TEAC MP-150

[ http://programujte.com/profil/3913-zdenek-hatak/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       15. 1. 2007       18 999×
Značka TEAC je na poli MP3 přehrávačů celkem nová značka, ale typ MP-150 ukázal, že od něj můžeme do budoucna čekat velké věci.

Na hřbetu MP-150-ky najdete dva výstupy na sluchátka, jeden z nich je zároveň line-in vstupem. Na vrchní straně jsou tři tlačítka, a to Play/Pause, ON/OFF, A->B/R a Menu. Přehrávač krmí jedna AAA baterie, která ho dovede uspokojit až na osm hodin. Přístroj se se svými 35 gramy váhy řadí do kategorie středně težkých přehravačů. Displej má modré podsvícení a v menu nastavitelný kontrast. Ukazuje všechny potřebné věci, jako například indikaci stavu baterie nebo nastavený ekvalizér. Na displeji mi vadila jediná věc, a tou je krátká doba svícení. Při mém měření se mi na stopkách ukázal čas tři sekundy. Mně osobně to nestačí. S rozměry 71,5×27,5×20 mm se vejde téměř do každé kapsy. Podporuje formát MP3, WMA a DRM. Pomocí line-in kabelu můžete nahrávat z radia. Nechybí ani funkce nahrávání pomocí mikrofonu. České menu je dalším plusem 1GB mp3 přehrávače. Přehrávač lze využít i jako flashka, a to i bez baterií, což se v některých situacích hodí.

TEAC MP-150 má černo-stříbrnou barvu. Na vrchní straně se nalézá čtyřsměrný joystick. Reguluje se jím hlasitost a posouvají se s ním písničky. Joystick má pevnou konstrukci a práce s ním je poměrně rychlá. Co ale není příliš rychlé, je posouvání písniček. Trvá docela dlouho, než se „přesunete“ z jedné písně na druhou. V nastavení si můžete vybrat celkem z pěti ekvalizérů (normal, pop, rock, classic a jazz).

Co se týče sluchátek, trochu mi vadil kratší kabel. Nosit přehrávač v kapse u kalhot a přitom poslouchat muziku je prakticky nemožné. V tištěném manuálu naleznete jen popis tlačítek. Avšak na přiloženém CD už plnohodnotný manuál je.

TEAC k přehrávači přibalil průměrné množství příslušenství ve formě poutka, dvou baterií AAA a kabelu line-in.

Mp3 přehrávač TEACMP-150 je podle mého názoru dobrý a mohu ho doporučit.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2007010601-recenze-mp3-prehravace-teac-mp-150/ ].