× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Dexia Banka na Slovensku nezvláda Internet Banking

[ http://programujte.com/profil/3225-jakub-lajmon/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       12. 1. 2007       11 975×

Istá zákazníčka služby Internet BankingDexia Banky na Slovensku sa dostala so svojimi prihlasovacími údajmi k svojmu aj cudziemu kontu súčastne. Našťastie túto skutočnosť nezneužila, ale podala sťažnosť. Banka to komentovala ako chybné pridelenie údajov pri vytváraní rôznych účtov v rovnakom čase.

Znamená to asi, že ak ste zákazníkom Dexia Banky na Slovensku, je veľmi pravdepodobné, že niektorý iný zákazník zdieľa s vami rovnaké prihlasovacie údaje, ak mu bol vytváraný účet v rovnakom čase ako vám. Banka už síce užívateľov ubezpečila, že chybu napravila a niečo podobné sa už nemôže stať. No ako môže zákazníkom niečo také zaručiť, keď nebola schopná za doterajšiu dobu „fungovnia“ Internet Banking-u zabezpečiť aspoň základné a bezpečné využívanie tejto služby.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2007011102-dexia-banka-na-slovensku-nezvlada-internet-banking/ ].