× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Český web pro amatérská videa

[ http://programujte.com/profil/6567-petr-hartl/ ]Google [ :2:?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       6. 2. 2007       19 634×

Znáte to. Máte zajímavé video a chcete ho ukázat světu. Nahrávat ho na svůj web, který nemá moc velkou návštěvnost, není příliš vhodné. Nahrajete ho tedy na velmi známé weby pro amatérská videa, jako je například YouTube.com [ http://youtube.com ] či MetaCafe.com [ http://matacafe.com ]. Zde máte téměř jisté, že video uvidí poměrně velký počet lidí. Ale ve valné většině to budou cizinci. Pokud však chcete, aby vaše video bylo vidět u nás, ideální řešení je nový server N-Joy.cz [ http://n-joy.cz/ ].

N-Joy je nový český web pro amatérská videa. Tento server vytvořila společnost FunPower, s.r.o. [ hhttp://www.funpower.cz/ ]. Tato společnost se zabývá vývojem webových služeb. „N-Joy je portálem s komplexní nabídkou služeb pro stále oblíbenější aktivitu uživatelů, jako je sdílení multimédií na Internetu, poslouchání rádií,“ jak uvedl ředitel FunPower, David Hác.

Server N-Joy však není jen server pro amatérská videa. Kromě nich zde naleznete upoutávky na hry a filmy, online vysílání zhruba 290 televizí, živá vysílání takřka 700 rádií, videoklipy písniček, živá vysílání z web kamer a zábavná videa. Některá videa jsou samozřejmě převzata z již zmíněného YouTube a MetaCafe, ale i z mnoha dalších serverů.

V Česku již existují servery pro amatérská a zábavná videa jako například rozzlobenimuzi.com [ http://www.rozzlobenimuzi.com/ ], ale ve valné většině jsou zde videa převzatá z jiných serverů. N-Joy má, podle mě, velkou budoucnost a jistě se stane populárním a u lidí oblíbeným serverem. N-Joy bude jistě své funkce a možnosti rozšiřovat.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2007020501-cesky-web-pro-amaterska-videa/ ].