× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Den proti spamu

[ http://programujte.com/profil/135-jakub-fiser/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       31. 10. 2007       13 883×

Na českém Internetu se připravuje první ročník unikátní akce Den proti spamu 2007 [ http://www.denprotispamu.cz/ ], který si dává za cíl bojovat hlavně proti českému spamu vtipnou formou osobního a vřelého poděkování spammerovi za jeho spam. Akce samotná naplánována na 7. listopadu letošního roku tak chce více upozornit na problematiku českého (ale organizátor se určitě nebude bránit využít dne také proti slovenskému) spamu. Upřít se ale také nedá ani zábavná složka nápadu, která sama o sobě už může tvořit hlavní cíl – pobavit zúčastněné strany a podpořit diskuzi.

Ostatně celé stránky projektu jsou tvořeny instalací phpBB3 a jedno z vláken obsahuje hned výčet pravidel [ http://www.denprotispamu.cz/viewtopic.php?f=5&t=5 ] usměrňující průběh a zapojení se do akce. Ačkoli je Den proti spamu označován spíše za HURÁ akci, může být stále užitečný a především zase na chvíli rozvíří vody českého Internetu a spamu a minoritní skupina uživatelů bude mít o čem chvíli diskutovat.

Více informací můžete získat na internetovém fóru Webtrh [ http://webtrh.cz/2121-den-spamu-podekujme-listopadu-svym-spammerum ]. Tam také zazněla zajímavá myšlenka, že pořádáním podobných akcí dáváme spammerům jen informace, že daná poštovní schránka je stále aktivní a aktivně používaná, a tudíž je na ni efektivní stále posílat nevyžádané reklamy.

To, zda se zúčastníte akce Den proti spamu 2007, tak záleží pouze na vás a vašem smyslu pro humor s dostatkem volného času.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2007103000-den-proti-spamu/ ].