× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Microsoft myslí na studenty

[ http://programujte.com/profil/161-ondrej-satera/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       4. 11. 2007       26 402×

Firma Microsoft nabízí prakticky veškerý svůj software za minimální ceny. Stačí jen být student na kterékoliv škole v ČR.

Co si budeme namlouvat, ceny softwaru jsou dost vysoké a jsou pro „obyčejné smrtelníky“ nedostupné. Proto se rozmáhá warez scéna. Ale pokud studujete, máte možnost získat nějaký ten software za daleko nižší ceny. Co takhle upgrade na Windows Ultimate za tři tisíce? Vtip? Kdepak – licenceprostudenty.cz [ http://www.licenceprostudenty.cz/Vista/Windows-Vista-Ultimate-All-Lng-UPG-MVL-CD-CZ.aspx ].

Na tomhle webu najdete i nový software pro vývojáře www stránek – sadu Expression, taktéž za super cenu. Jedinou podmínku užívání software se studentskou licencí je jeho využívání pouze k nekomerčním účelům, tzn. nesmíte si jím vydělávat. Pokud ale potřebujete napsat úlohu do češtiny nebo vytvořit nějakou tu prezentaci, tak není problém. Tedy pokud vám nevyhovují freeware náhrady (OpenOffice například) a zároveň se nechcete chovat jako pirát, je pro vás studentská licence to pravé. Pochopitelně jen pro školou povinné.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2007110302-microsoft-mysli-na-studenty/ ].