× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Dobrá práce nemusí být jen v Praze!

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       19. 11. 2007       16 024×

Společnost se silným zázemím v oblasti bankovnictví by vám ráda dokázala, že skvělou a výborně ohodnocenou práci nemusíte získat jen v Praze. Nebojte se, opravdu hledáme specialisty z oblasti IT. Potřebujeme vás v Brně!

Společnost Home Credit International a.s. (HCI) patří do finanční skupiny PPF. Vyvíjí a udržuje systém Homer, který vyřizuje několik miliónů bankovních transakcí denně. Home Credit má svá sídla v Česku, na Slovensku, na Ukrajině, v Kazachstánu, v Rusku a od začátku roku 2008 to budou také Čína a Vietnam. Takový systém vyžaduje silné srdce – a to bije mnohem blíže, než jste si mohli myslet.

Vývojové centrum sídlící v Brně je motorem všech poboček po celém světě. Zde pracují vývojáři a vývojářky, díky kterým si můžete požádat o úvěr třeba na Sibiři, až vám na dobrodružné dovolené dojdou peníze. Za dvacet minut budete vědět, proč vám Home Credit půjčuje peníze. Protože to prostě umí.

A až se z Ruska nebo odjinud vrátíte a budete přemýšlet, jestli dostávají zaměstnanci slevu na úvěr, přijďte se zeptat. Obvykle spíše zaměstnance odměňujeme přímo penězi, přidáme týden dovolené navíc, penzijní připojištění a pár stravenek, ale zřejmě bychom se na výhodném úvěru dohodli, i když nás spíše víc zajímá, jestli u nás přece jen nechcete pracovat – peníze půjčíme někomu jinému, vám dáme vydělat a umožníme vám, abyste u nás začali svou kariéru. Třeba jako programátor, administrátor nebo analytik. Pochopitelně – pro úplnost řečeno – rádi uvítáme také ženy a dívky, tedy programátorky, administrátorky nebo analytičky.

Nabídneme vám kurzy pro zlepšení angličtiny, ale protože rychle rosteme, zejména směrem na východ, můžete se učit raději rusky. Nebo spíše čínsky, pokud to ještě neumíte ze základní školy. A pokud umíte, můžeme vás do Číny rovnou poslat na stáž – drobnou podmínkou je ovšem kromě zmiňované angličtiny také znalost dalších světových jazyků, jako je Java nebo C#, nářečí jako SQL nebo .NET, a zřejmě také využijete hantec, až se po čase do Brna vrátíte. Správný geek si to umí spočítat sám: HC + IT = HCI.


Home Credit International, a.s.
Viennapoint Business Building
Vídeňská 119, 619 00 BRNO
E-mail: kariera@homecredit.net
Telefon: +420 724 928 065

www.hcint.cz [ http://sf.impact.as/if/imred.php?aid=525&lid=660 ]


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2007111200-dobra-prace-nemusi-byt-jen-v-praze/ ].