× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Winamp 5.51

[ http://programujte.com/profil/10849-adam-belko/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       21. 12. 2007       12 704×

Ani vývojári z Nullsoftu pred Vianocami nerelaxujú, naopak pilne pracujú, a tak si môžme predstaviť nový Winamp 5.51. Medzi novinkami figurujú nové nástroje pre automatické prehrávanie Audio/Video CD a MP3 po vložení disku, voliteľný Constant-Q ekvalizér a voliteľné nastavenie frekvenčných pásiem podľa ISO štandardu a taktiež in_flv, čo je Flash Video dekodér (zatiaľ iba pre vp6).

Vylepšeniu sa dočkal napríklad aj prehliadač download manageru, podpora album art, lepšie sú i jazykové balíčky a samotné grafické rozhranie a dialogy. Gracenote/MusicID má kvalitnejšiu kontrolu chýb a optimalizáciu využitia pamäti. Medzi vstupnými plug-inmi zvyšuje výkon in_flac vďaka optimalizáciám diskovej cache, in_mp3 má lepšie optimalizácie pre staré CPU (Pentium Pro/2/iii), in_mp4 zase kvalitnejšiu podporu unicode a načítaniu metadát a taktiež diskovej optimalizácie. Rada vylepšení sa tiež týka ml_local a ďalších plug-inov.

Opravy stretli aj parser ASX súborov, fonty, Gracenote CDDB, chovanie Winamp agenta, rady modulov, napríklad parsing ID3v2 v in_mp3, prehrávanie mp3 z mp4 kontajneru v rámci modulu in_mp4 a radu ďalších. Štandardnou vizualizáciou je teraz Milkdrop2, preferencie prehrávania sú rozdelené na tri záložky: Playback, Equalizer a Replay Gain.

K dispozícií je ako obvykle viacej verzií:

  • Lite [ http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp551_lite_all.exe ] (základná verzia štýlu 2.x)
  • Pro [ http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp551_pro_all.exe ] (platená)
  • Full [ http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp551_full_emusic-7plus_all.exe ] (kompletná)
  • Bundle [ http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp551_full_bundle_emusic-7plus_all.exe ] (obsahuje trailer na film Walk Hard: The Dewey Cox Story)

Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2007122100-winamp-5-51/ ].