× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Lenovo rozširuje ponuku o „tenké klienty“

[ http://programujte.com/profil/10849-adam-belko/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       8. 1. 2008       10 042×

Kontrakt medzi spoločnosťami Lenovo a Wyse Technology umožní zákazníkom firmy Lenovo po celom svete prístup k širokej škále „tenkých klientov“, vrátane softwaru pre správu dát a multimediálnych súborov, ktorý bude inštalovaný na notebookoch i stolných počítačoch Lenovo.

Zákazníci si teraz môžu objednávať riešenia vyvíjané spoločnosťou Wyse priamo od Lenova, pričom majú na výber z aktuálnej širokej produktovej rady, ktorá zahrňuje tenké klienty pre stolné počítače, mobilné tenké klienty pre notebooky a softwarové multimediálne akcelerátory ponúkajúce integráciu s virtualizačnými riešeniami spoločnosti Citrix, Microsoft alebo VMware. Zákazníkom spoločnosti Lenovo budú k dispozícii také kľúčové softwarové komponenty ako Wyse Thin OS, Wyse Device Manager, nástroje pre správu hardwaru a fungovanie sieťových zariadení a tiež tak Wyse WSM, „tenký klient“ zaisťujúci distribúciu softwaru na vzdialené počítače (software on demand).

Takzvané „tenké klienty“ fungujú ako doplnok celkového IT prostredia firmy. Poskytujú bezpečné, spoľahlivé a cenovo úsporné riešenie, kedy sú aplikácie i dáta uložené na centrálnom servery. Tieto riešenia takisto svojim užívateľom prinášajú podstatnú úsporu na energiách a na výdajoch za údržbu hardwaru a IT sietí.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2008010801-lenovo-rozsiruje-ponuku-o-tenke-klienty/ ].