× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Windows Live Mobile se představuje v českém jazyce!

[ http://programujte.com/profil/11766-jan-hajek/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/6260-tocimanko/ ]Google [ ?rel=author ]       24. 1. 2008       15 858×

Je to tu! Windows Live se dočkaly podoby pro mobilní telefony v českém jazyce! Tento krok je podle mého velmi důležitým strategickým tahem, protože málo uživatelů dokáže využít jejich telefon opravdu naplno.

Do češtiny jsou zatím přeloženy služby Windows Live Hotmail a Windows Live Messenger, další služby budou časem přibývat.

Windows Live Hotmail se v mobilní verzi opravdu podařil! Nyní si již poradí s českou diakritikou a nedělají mu překážky ani složky. V této službě mě také překvapila výborná podpora kontaktů včetně informací, kterou jsou u kontaktů.

Další přeloženou službou je Windows Live Messenger. Tato služba je skvělým pomocníkem pro rychlou komunikaci. Zobrazí vaše kontakty, které máte ve Windows Live Messengeru na PC. Chat s několika různými lidmi je také pěkně vyřešen: Všechna chatovací okna jsou přehledně srovnána za sebou a na stránce s kontakty máte přehled o otevřených konverzacích. Nastavení je velmi rozmanité. Můžete si nastavit obnovovací frekvenci konverzací.

Vyzkoušejte [ http://mobile.live.com/wmlup/Default.aspx ] si to i vy. Pro vyzkoušení v mobilním telefonu zadejte do mobilního prohlížeče: http://mobile.live.com/.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2008012301-windows-live-mobile-se-predstavuje-v-ceskem-jazyce/ ].