× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Microsoft Office Live Workspace - registrace již pro veřejnost!

[ http://programujte.com/profil/11766-jan-hajek/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       4. 3. 2008       16 604×

Konečně jsme se dočkali. Microsoft Office Live Workspacebeta je konečně dostupné pro uživatele, kteří si ho chtěli vyzkoušet, ale bohužel se na ně nedostalo. Nyní si ho může zaregistrovat každý!

Co je potřeba

Windows Live ID [ http://account.live.com/ ] a účet na Microsoft Office Live [ http://office.microsoft.com ]. Poté stačí již přejít pouze na tuto stránku [ http://workspace.officelive.com ] a provést krátkou registraci.

Co vám Microsoft Office Live Workspacebeta umožní?

Největší výhodou je opět přístup z jakéhokoliv počítače. Další výhodou je, že můžete uložit více jak 1 000 dokumentů do vašeho prostoru a můžete očekávat, že se kapacita bude zvyšovat! Můžete také sdílet dokumenty se svými přáteli, kamarády a spolupracovníky. Vy budete kontrolovat, kdo může prohlížet, editovat a komentovat vaše dokumenty. Další velkou předností je propojení s aplikacemi rodiny Office 2007 (Word, Excel, PowerPoint a Outlook). Ve webovém rozhraní můžete prohlížet Office dokumenty, takže i když nemáte nainstalované aplikace sady Office 2007, můžete soubory prohlížet.

Podívejte se, jak Office Live Workspace vypadá:

Zdroje: LiveSide.net [ http://www.liveside.net/ ], LiveSino.net [ http://livesino.net ], Microsoft Office Live Workspace [ http://workspace.officelive.com ]

Tento článek NENÍ recenzí; tu napíšu, až si Workspace pořádně „osahám“.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2008030400-microsoft-office-live-workspace-registrace-jiz-pro-verejnost/ ].