× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Největší odborné setkání IT specialistů v ČR

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       6. 4. 2008       13 477×

Počítačová škola GOPAS ve spolupráci se společností Microsoft pořádají ve dnech 22.–25. dubna 2008 již šestý ročník odborného setkání IT specialistů – TECHnical EDucation Conference 2008. Odborná konference je určena pro všechny, kteří chtějí mít přehled o současných a budoucích trendech v oblasti produktů společnosti Microsoft. Jednotlivé semináře jsou koncipovány vždy do několika znalostních úrovní.

TECHED, nejrozsáhlejší odborná konference pro IT specialisty, se v ČR koná letos již pošesté. Počítačová škola GOPAS, největší IT školící středisko, přináší vždy na jaře hlubší pohled na novinkové produkty, technologie a platformy společnosti Microsoft. „Letošní ročník TECHEDu je ve znamení tří novinek, kterými jsou Microsoft Windows Server 2008, Microsoft SQL 2008 a Visual Studio 2008,“ říká Jan Dvořák z Počítačové školy GOPAS. Celý program bude již tradičně koncipován do dvou hlavních sálů IT PRO a DEVELOPER HALL.

GOPAS & Microsoft: Technical Education Conference 2008

Vývojáři se mohou také těšit na prezentační bloky zaměřené na vývojářské nástroje a technologie, webové aplikace, týmovou spolupráci, bezpečnost a programování pro Microsoft Office. V rámci plánovaných přednášek nebudou chybět ani novinky z oblasti .NET Framework 2.5, ASP.NET a IIS7, C# 3.0 a Visual Basic 9.0, Linq, Silverlight, VS Team System a další. Naproti tomu IT profesionály potěší prezentační bloky s tématy jako již zmiňovaný Microsoft Windows Server 2008, Microsoft Office Communication Server 2007, Windows Essentials Business Server a další. Budou podrobně seznámeni s novinkami na poli plánování, implementace, zabezpečení a řízení platforem Microsoft.

Celkem je připraveno více než 40 prezentačních bloků, rozdělených do dvou přednáškových sálů. Všechny prezentace jsou zároveň v několika úrovních odbornosti „To vše bude doplněno také o Hand's on Lab room, kde si účastníci konference budou moci pod dozorem instruktorů nové produkty vyzkoušet,“ doplňuje Dvořák a upozorňuje, že neméně oblíbenou částí jsou i konzultace nazvané Ask the Expert nebo otevřená diskusní fóra.

Stejně jako ten loňský i letošní ročník TECHEDu se koná v prostorách multikina Village Cinemas Černý Most. „Zaznamenali jsme samé pozitivní reakce. Prostory skýtají maximální komfort, kvalitní technické vybavení i dostatek parkovacích míst,“ vyjmenovává Jan Dvořák z Gopasu. Po celou dobu setkání budou moci jeho účastníci zdarma využívat WIFI bezdrátový internet, připraveny budou i nezbytná dobíjecí místa pro laptopy a každý obdrží poukázky pro využití fitness a bazénu, který se nachází přímo v místě konání. Samozřejmostí je bohatý doprovodný program, či zajištění stravování po celou dobu konference. Více informací s možností registrace naleznete na www.teched.cz [ http://programujte.com/addklik.php?id=4 ].


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2008040600-nejvetsi-odborne-setkani-it-specialistu-v-cr/ ].