× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

SecondLife: Windows Live Podpora

[ http://programujte.com/profil/11766-jan-hajek/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       20. 5. 2008       17 968×

Dnes vám asi jako prvním čtenářům oznamuji, že jsme oficiálně otevřeli centrum podpory Windows Live v SecondLife. Jak všichni víte, SecondLife je takový „druhý život“. Microsoft zde má svůj vlastní ostrov (SIM), kde jsem se seznámil s mnoha Microsoft odborníky, vývojáři atd. a jelikož mě Windows Live opravdu hodně zajímá, rozhodl jsem se, že se domluvím, abych zde mohl postavit Windows Live „Area“. Vše proběhlo vskutku bez problému.

Windows Live Area se skládá ze dvou částí:

  1. Windows Live Presentation Area

    Zde budou probíhat všechny prezentace a meetingy na téma Windows Live. Setkává se zde i skupina Windows Live. Přednášky budou probíhat pomocí softwaru Office Live Meeting 2007.

  2. Windows Live Support Center

    Toto je centrum Windows Live Podpory. Současná podpora čítá dva členy, ale plánujeme ji rozšířit o několik zájemců. Je zde malá meetingová místnost, servery a pracovní místa podpory.

Windows Live Skupina

Windows Live Skupina sdružuje všechny uživatele platformy Windows Live v SecondLife. Informujeme o nadcházejících akcích či o nových vytvořených Windows Live propagačních předmětech.

To by bylo na takový úvod vše. Doufám, že pokud máte avatara v SecondLife a používáte Windows Live, přidáte se do naší skupiny.

Odkazy


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2008051901-secondlife-windows-live-podpora/ ].