× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Windows Live „Vlna“ 3

[ http://programujte.com/profil/11766-jan-hajek/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       27. 8. 2008       24 711×

V novém Hotmailu se zlepší a přibude:

  • Rychlost: Z připravované stránky jsem se dočetl, že Windows Live Hotmail bude uzpůsoben pro broadband uživatele. Nový Hotmail bude o 70 % rychlejší při přihlašování a o 50 % rychlejší pro bradband uživatele.
  • Velikost úložiště: Dnes máme k dispozici 5 GB pro naše e-maily. V novém rozhraní bude velikost e-mailového prostoru růst každý měsíc o 250 MB tzn. za jeden rok se celková velikost schránky dostane na 8 GB.
  • Nové uživatelské rozhraní: Z obrázku pod tímto řádkem si určitě všimnete novéhu uživatelkého rozhraní. Přibude lepší podpora cizích prohlížečů (Firefox, Opera…). A samozřejmě zde bude lpší ochrana proti spamu.

  • Windows Live WebMessenger: Tady asi není moc co vysvětlovat, doporučuji se podívat zde [ http://www.liveside.net/blogs/main/archive/2007/09/19/windows-live-webmessenger-goes-into-dogfood.aspx ].
  • Integrovaný kalendář: Nejspíš to není pro vás něco nového, pokud jste vyzkoušeli Windows Live Calendarbeta, jelikož propojení těchto služeb zůstává, ale v mnohém se zlepšuje.
  • Změna v e-mailových skupinách: Pokud jste uživateli Microsoft Exchange Serveru či pouze Microsoft Office Outlooku, určitě znáte distribuční skupiny. Podobná funkce je již v Hotmailu delší dobu, ale teď byla zlepšena. Vznikla nová služba – Windows Live Groups, která je i integrována do nového Windows Live Messengeru a měla by usnadnit spolupráci.

Mezi další novinky bychom mohli zařadit „plánovanou“ podporu POP protokolu a využití WL SkyDrive pro ukládání PhotoEmailů.

Zatím ještě neexistuje žádný link na veřejnou betu Windows Live Hotmailu, ale předpokládám, že hodně z vás se již nemůže dočkat!

Zdroj: LiveSide.net; PR Stránka Hontmailu

Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2008082700-windows-live-vlna-3/ ].