× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Vše o internetovém byznysu a marketingu na TyInternety.cz

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       15. 8. 2009       12 792×

Na český internet vstupuje nový projekt, zpravodajský B2B portál TyInternety.cz [ http://www.tyinternety.cz ].

TyInternety.cz nechce být jako ostatní – naopak. Cílem je nabídnout ucelené zpravodajství o všem, co se děje na „těch internetech“, ze světa médií, byznysu a marketingu. České příbuzné servery se zaměřují na masová témata, TyInternety.cz chce oslovit internetové profesionály – pracovníky mediálních agentur, internetové podnikatele a investory. Nezůstane však jen u zpravodajství, důležitou součástí je plán na vybudování zcela nové platformy pro sdílení kontaktů a zkušeností – v online i offline podobě.

TyInternety.cz přináší informace ze sedmi hlavních oblastí: Média, Reklama, Mobilně, Startupy, Sociální sítě, Události a Služby. V každé sekci bude web přinášet informace, které nejsou ve většině případů jinde v češtině dostupné. Nezůstane jen u klasického zpravodajství, projekt TyInternety.cz chce nabídnout přidanou hodnotu v podobě nejzajímavějších videí, reportáží z českých i zahraničních internetových konferencí a výzkumů českého i zahraničního internetového trhu.

V růběhu následujících týdnů budeme spouštět i anglickou mutaci, která se bude cíleně věnovat CEE (Central and Eastern Europe) internetovému trhu.

Partnerem webu je SEMPO (Search Engine Marketing Professional Organization).

Další informace poskytne:

Jakub Svoboda, jednatel, jakub@tyinternety.cz [ mailto:jakub@tyinternety.cz ]
Pavel Prouza, šéfredaktor, pavel@tyinternety.cz [ mailto:pavel@tyinternety.cz ]
www.tyinternety.cz [ http://www.tyinternety.cz ]

Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2009081500-vse-o-internetovem-byznysu-a-marketingu-na-tyinternety-cz/ ].