× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Hlasujte v soutěži o nejlepší hosting a vyhrajte netbook

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       1. 10. 2009       15 613×

Jaký webhostingový program je v Česku nejlepší? Rozhodnout můžete i vy. Kromě toho, že podpoříte svůj oblíbený hosting v soutěži TOP HOSTINGY 2009, možná vyhrajete mini notebook ASUS Eee.

Webhostingový program, který získá nejvíce hlasů, obdrží cenu veřejnosti v soutěži o nejlepší hosting letošního roku TOP HOSTINGY 2009. O vítězi můžete rozhodovat na adrese http://top.hostingy.cz [ http://top.hostingy.cz ] až do 1. listopadu 2009. Každý hlasující se zároveň zařadí do slosování o věcné ceny. Hlavní výhrou je mini notebook ASUS Eee, na další šťastlivce čekají poukázky na knihy v hodnotě 500 Kč.

Do soutěže je přihlášeno přes třicet programů od sedmnácti webhostingových firem. Vítězové budou vybráni ve třech kategoriích – nejlepší webhosting PHP + MySQL, nejlepší webhosting – ostatní technologie a nejlepší nabídka VPS (virtuální servery). Zároveň s hlasováním veřejnosti organizátoři spustili testování webhostingů, které umožní zúčastněné programy vzájemně porovnat. Hodnotí se například způsob zřízení webhostingu, jeho technické parametry, konfigurace webserveru nebo možnosti emailu.

„Jsem opravdu zvědavý, kdo v soutěži zvítězí. Před námi ještě nikdo české hostingy podobným způsobem nesrovnával, takže je těžké odhadovat, jaké výsledky testování přinese,“ říká Lukáš Nevosád, zakladatel webu Hostingy.cz, jenž soutěž zajišťuje. „Konkurence v soutěži je velká, účastní se mimo jiné všechny největší webhostingové firmy v České republice. Očekávám proto, že bitva o první místa bude velice napínavá,“ dodává Nevosád.

Výsledky testování zúčastněných programů dostane k dispozici odborná porota, která rozhodne o vítězích v jednotlivých kategoriích. V porotě zasedne například expert na PHP Jakub Vrána, Aleš Janda, který provozuje službu monitoring serverů, nebo David Polesný a Petr Krčmář – šéfredaktoři serverů http://www.zive.cz/ a http://www.root.cz. Výsledky soutěže pořadatelé zveřejní 18. listopadu 2009.

Soutěž o nejlepší hosting roku 2009 pořádá web http://www.hostingy.cz [ http://www.hostingy.cz ]. Jejím cílem je poskytnout zákazníkům lepší informace při výběru webhostingu a pomoci zlepšit kvalitu hostingových služeb na českém trhu. Všechny zúčastněné firmy na konci soutěže dostanou podrobnou zprávu o tom, jak si jejich nabídka stojí ve srovnání s konkurencí a co mohou do dalšího ročníku soutěže vylepšit.

O serveru Hostingy.cz

Web www.hostingy.cz nabízí přehled a porovnání webhostingových, serverhostingových a freehostingových programů a domén na prodej. Web vznikl v roce 2003 a od té doby se stále rozvíjí. V současnosti informuje o nabídce více než třiceti poskytovatelů hostingových služeb. Hostingy.cz vlastní společnost two bits s.r.o., která provozuje několik českých a zahraničních portalů.

Kontakt:
Email: info@hostingy.cz
Web: http://top.hostingy.cz [ http://top.hostingy.cz ]
Telefon: 549 213 002


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2009093000-hlasujte-v-soutezi-o-nejlepsi-hosting-a-vyhrajte-netbook/ ].