× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Internetové nákupy jsou nejvýhodnější

[ http://programujte.com/profil/20356-redakce/ ]Google [ ?rel=author ]       15. 7. 2011       9 140×       PR

Zejména ve velkých provozech se každý den utratí množství papíru nejen na faktury, objednávky, dodací listy, ale i na jiné úkony, při kterých je potřebné dokumenty vytisknout. Pokud ve Vaší firmě denně pracovníci spotřebují celá balení papíru, investujte do koupě kvalitní laserové tiskárny. Investice do laserové tiskárny je sice mnohem větší než do běžné inkoustové, ale laserovou tiskárnu můžete zatížit mnohem více jako běžnou tiskárnu. Kvalitní laserová tiskárna Vám bude sloužit celé roky. Rychlost tisku je nesrovnatelně vyšší a tonery [ http://www.printmania.sk/laserove-tonery/ ] Vám vytisknou mnohem více dokumentů jako běžná cartridge, minimálně 5 až 7násobně víc. Ušetřit desítky či dokonce stovky eur můžete i pomocí nákupu kvalitní tiskárny (slovensky tlačiarne [ http://svetpc.sk/kategorie/tlaciarne-multifunkcne-zariadenia-9.html ]) přes Internet. V některých internetových obchodech dokonce poskytují při větším odběru slevy, případně slevu při dalším nákupu, v jiných zase dostanete určité zboží jako dárek, například toner do tiskárny, klávesnice [ http://svetpc.sk/kategorie/klavesnice-mysi-ovladace-18.html ], usb klíč či jiné darčeky.

Ušetriť můžete i nákupem tonerů a cartridge [ http://www.printmania.sk/atramentove-cartridge/ ] do Vašich tiskáren a multifunkčních zařízení. Ceny v internetových obchodech jsou mnohem nižší a dodací lhůta je již do dvou pracovních dnů. Nákupem přes Internet ušetříte nejen peníze, ale i svůj čas, který budete moct využít mnohem efektivněji, a veškeré zboží Vám kurýr doveze až do Vaší kanceláře nebo firmy.

Pokud registračné pokladne [ http://www.pc-system.sk/ ] používané ve Vaší společnosti nejsou nejmodernější a nemají v sobě zabudovaný fiskální modul, budete muset investovat do koupě nové pokladny. Do konce kalendářního roku 2011 musí všechny provozy na Slovensku, v nichž se používají registrační pokladny mít zabudovaný fiškálny modul [ http://www.pc-system.sk/fiskalny-modul ]. Proto, pokud musíte vyměnit svou starou pokladnu za novou, prostudujte si nabídku internetových obchodů. Při koupi přes Internet i v tomto případě ušetříte nemalé finance.

A co nám z toho všeho vyplývá? Že nakupovat přes Internet se opravdu vyplatí. A pokud nebudete se zbožím spokojeni, můžete jej do 7 dnů vrátit!


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2011071600-internetove-nakupy-jsou-nejvyhodnejsi/ ].