× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Computerworld odstartoval třetí kolo soutěže IT produkt 2011

[ http://programujte.com/profil/20356-redakce/ ]Google [ ?rel=author ]       18. 7. 2011       10 845×

Česká redakce časopisu Computerworld [ http://computerworld.cz/ ] vyhlásila v červnu třetí kolo již pátého ročníku soutěže IT produkt roku [ http://computerworld.cz/it-produkt ]. To má za cíl vyzdvihnout kvalitní řešení a produkty dostupné na našem trhu.

Stejně jako v minulých kolech lze i tentokrát přihlásit libovolný produkt z oblasti informačních a komunikačních technologií. Cílem soutěže tak je zviditelnit produkty disponující specifickými vlastnostmi, které je významným způsobem odlišují od konkurenčních produktů stejné kategorie.

Vítězné produkty pak mohou používat logo IT Produkt 2011 s integrovanou informací o umístění v soutěži. Při hodnocení je kladen důraz především na pozitivní odlišnost od konkurence a na přínosy produktu pro zákazníka. Do finále soutěže tak mohou postoupit jak celkově inovativní produkty, tak i řešení se zajímavým funkčním zdokonalením, výrazně zjednodušeným ovládáním nebo třeba s výjimečně příznivou cenou.

Třetí kolo soutěže IT produkt 2011 probíhá do 16. 9. 2011. Produkty, které postoupí do finále, pak budou prezentovány v tištěném časopise Computerworld v říjnu 2011. Informace o produktech (a to ani jejich názvy nebo přihlašující firmy), které nebudou vybrány k postupu do finále, nebudou zveřejněny.

Více informací o soutěži, o průběhu minulých kol a vítězích v uplynulých ročnících, najdete na webu Computerworldu [ http://computerworld.cz/ ] v sekci IT produkt [ http://computerworld.cz/it-produkt ].

Autor: Martin Noska


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2011071701-computerworld-odstartoval-treti-kolo-souteze-it-produkt-2011/ ].