× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Jdete na WebExpo? Vše jsme pro vás připravili - mobilní program celého WebExpa i mobilní Twitter-wall

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/14523-martin-simecek/ ]Google [ ?rel=author ]       22. 9. 2011       11 434×

Přímo na WebExpu můžete sledovat on-line Twitter-stream skrze svůj notebook, mobil nebo třeba iPad, stejně jako je vám k dispozici i kompletní mobilní program celé akce, včetně možnosti sestavení vlastního programu. A pokud na WebExpo nejdete, s pomocí naší Twitter-wall vám nic neunikne. Opravdu nic.

WebExpo oficiálně začíná v pátek, což je již zítra. Na dnešek jsou připraveny doplňkové workshopy. Kdo jde, tak již pravděpodobně má sestavený svůj vlastní program, vybírat je z čeho. Ale co kdyby vybraná přednáška nebyla tak úplně dle gusta a chtěli byste se poohlédnout po jiné, kterou byste mohli navštívit?

Připravili jsme pro vás dva malé, leč užitečné „nástroje“.

Mobilní program

Na adrese programujte.com/special/webexpo-2011/ [ http://programujte.com/special/webexpo-2011/ ] najdete opravdu mobilní verzi programu WebExpa pro vaše mobilní miláčky, tablety nebo notebook.

Námi připravená mobilní verze programu WebExpa

Program obsahuje kompletní seznam přednášek, řazený hezky chronologicky dle času konání, tak jak jdou za sebou. Připravili jsme i možnost sestavit si vlastní program - stačí na vybranou přednášku kliknout a vybrat, že se jí zúčastníte.

Nejenže si tak sestavíte svůj vlastní program, kde jednotlivé přednášky jsou vizuálně zvýrazněny od ostatních, ale také se vám automaticky zneaktivní ostatní přednášky ve stejný čas. Nemusíte tak přemýšlet, jestli vám jednotlivé vybrané přednášky nekolidují, hned vše uvidíte - interaktivně, snadno a rychle.

Pokud si vyberete přednášku, ty ostatní ve stejný čas zneaktivní

Kdybyste se náhodou rozhodli z nějaké přednášky utéct nebo budete mít mezi vybranými přednáškami okno, snadno uvidíte, které ještě v danou hodinu pokračují a kam lze ještě skočit.

U každé přednášky je přehledně uvedena její délka, jazyk i místo konání. V detailu přednášky je pak uveden možný hashtag na Twitter (ke každé přednášce) a souhrnné informace o obsahu.

Mimo jiné je k dispozici i mapka, skutečný název místností a jejich poloha, seznam všech dostupných cest na WebExpo (pěšky, autobusem, tramvají (šalinou!), metrem...) i číslo na taxi v případě nouze (se speciální cenou pro účastníky WebExpa).

Náhled na mobilní verzi našeho webu – m.programujte.com

S připraveným mobilním setem se prostě neztratíte! :-)

Samozřejmě je přímo na mobilním programu i odkaz na...

Twitter-wall (včetně mobilní verze)

Aby vám nic neuniklo (co kdyby přednáška hned vedle byla úplně cool a vy byste tam chyběli?), připravili jsme i mobilní Twitter-wall [ http://m.programujte.com/wall/?text=webexpo+or+%40webexpo+or+mrizkamrizkamrizkawebexpo+or+webexpa ] (najdete ji i v naší mobilní verzi webu). Verzi pro desktopy, notebooky a tablety najdete na adrese programujte.com/twitterwall/tag/webexpo [ http://programujte.com/twitterwall/tag/webexpo ], ta je dostupná již od nové verze našeho webu.

Denní a noční verze Twitter-wall

Můžete tak sledovat, co se na WebExpu děje (pokud na něm nebudete) nebo co ostatní zaujalo. Snadnější to být nemůže, stačí zapnout naši mobilní verzi webu (m.programujte.com [ http://m.programujte.com ]) a vše máte jak na talíři.

Naše Twitter-wall toho nabízí více než kdejaká jiná. Kromě detailního nastavení nabízí i přepnutí na denní/noční režim, automaticky zjišťuje nové tweety, zobrazuje TOP retwítované statusy...

Možnosti nastavení a přizpůsobení Twitter-wall

Takže si to shrňme:

Na vše ještě upozorníme na našem webu, nic vám neunikne :-).


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2011092200-jdete-na-webexpo-vse-jsme-pro-vas-pripravili-mobilni-program-celeho-webexpa-i-mobilni-twitter-wall/ ].