× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

MATLAB: Tvorba samostatných aplikací a doplňků

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/14523-martin-simecek/ ]Google [ ?rel=author ]       3. 10. 2011       11 370×

Obsah semináře se zaměřuje na nasazení aplikací vytvořených v MATLABu pro uživatele, kteří MATLAB nemají. Prostřednictvím příkladů bude předvedeno, jak je možné vytvářet v MATLABu samostatně spustitelné aplikace, komponenty pro jazyk Java nebo .NET, a jak vytvořit samostatné doplňky pro Microsoft Excel. Také zde bude ukázána možnost nasazení vytvořené aplikace na internet.

Tento webový seminář / tutorial je určen uživatelům, kteří znají MATLAB a mají zájem dozvědět se více do hloubky o možnostech integrace a nasazení aplikací vytvořených v MATLABu.

  • Tvorba samostatně spustitelných aplikací
  • Začlenění programových komponent do programových prostředí Java a .NET
  • Nasazení aplikací vytvořených v MATLABu na internet
  • Tvorba samostatných doplňků pro Microsoft Excel

Pro sledování webového semináře je nutné se nejprve zaregistrovat. K registraci se dostanete stisknutím tlačítka "Přihláška zde".

Sledování webového semináře probíhá přes WebEx rozhraní. Ke vstupu do tohoto rozhraní použijte internetový odkaz a Registration ID, které obdržíte e-mailem po registraci. Přístup je otevřen v den, kdy je webový seminář vysílán, přibližně 30 minut před začátkem. Pro správnou funkci rozhraní je nezbytné použít WebEx plugin (v průběhu přihlašování se vám nabídnou možnosti jeho instalace). Pro podrobnější popis klepněte ZDE [ http://www.humusoft.cz/wwwseminare/matlab-tvorba-aplikaci/info ].

V průběhu semináře je možné vyvolat několik oken pomocí grafického ovládacího panelu. Nejdůležitější je panel Q&A (ikona s otazníkem), kde je možné klást textové dotazy přednášejícímu. Vybrané dotazy budou v závěru semináře zodpovězeny.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2011100400-matlab-tvorba-samostatnych-aplikaci-a-doplnku/ ].