× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Prezentace na webu je důležitá

[ http://programujte.com/profil/20356-redakce/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       16. 2. 2012       12 197×

Mít vlastní webovou stránku v dnešní době je už samozřejmost, protože firma, která není na webu, není moderní. Přece ne nadarmo se říká, že pokud něco hledáte, vše najdete na webu. Tvorba webových stránek [ http://www.kolovratok.sk/co-robime/web-design-e-marketing/ ]v dnešní době velmi rychle pokračuje. Realizace stránek je pro každého odborníka výzvou k vytvoření jedinečného řešení šitého na míru každému klientovi. Pro návštěvníka webové stránky je velmi důležité, aby byla co nejpřehlednější, měla co nejzajímavější obsah a poutavý design. Pro oko odborníka je důležité profesionální zvládnutí grafiky, spolehlivý a bezpečný redakční systém, přehledná a jednoduchá navigace.

Každá internetová stránka se skládá z řetězce znaků (písmena, číslice), za kterými je tečka a následuje koncovka domény (cz, sk, eu, com, …), mluvíme o doménovém jménu (doména). Webová stránka musí být někde umístěna, aby si mohli návštěvníci dívat na veškerý její obsah. Umístění webové stránky zajišťuje služba web hosting [ http://www.elbiahosting.sk/ ], která představuje uložení dat na serever s cílem umožnit, aby stránka byla přístupná na Internetu.

Služby tvorby webových stránek i služby web hostingu jsou placenými službami, tedy budete potřebovat určitou finanční hotovost. Problém s chybějícími financemi nemusí být žádný problém, stačí požádat o poskytnutí půjčky [ http://www.opozickach.com/ ], a peníze budete mít k dispozici ihned. Neustále myslete na to, že webová stránka vám může přivést velké množství nových klientů!

Tip pro ty, kteří nechtějí platit vysoké ceny za pronájem kancelářských prostor: virtuální sídlo [ http://www.m2business.sk/?sidlo-spolocnosti ].


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2012021604-prezentace-na-webu-je-dulezita/ ].