× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Skandální odhalení! Přežije váš hosting konec světa?

[ http://programujte.com/profil/20356-redakce/ ]Google [ ?rel=author ]       18. 12. 2012       25 522×       PR

Položili jsme si zásadní otázku. Kolik (web)hostingů přežije případnou přírodní katastrofu nebo přímo ohlašovaný konec světa? Známe výsledek.

Výsledky - WEDOS to přežije

Nejrychleji rostoucí hosting v ČR a aktuálně 3. největší hostingová firma v ČR – WEDOS, která má své moderní datacentrum pro 6.000 serverů v bývalém protiatomovém krytu v Hluboké nad Vltavou,  je adeptem na přežití případné katastrofy.

Fakta o Datacentru WEDOS a službách WEDOS:

• vybudováno z bývalého protiatomového krytu přímo na páteřní síti optických kabelů,
• 2 nezávislé okruhy elektrického napájení, redundantní UPS, motorgenerátor,
• redundantní páteřní síť 10 Gbps (včetně switchů a routerů 10Gbps),
• NONSTOP dohled a servis, sklad náhradních dílů přímo v budově,
• nejmodernější technologie serverů FUJITSU (blade servery), vše s důrazem na GreenIT,
• zdvojené podlahy, redundantní chlazení, automatické hašení plynem FM200, 
• kamerový systém, přístup přes RFID karty,
• a to celé na ploše 2 x 440 m2 mimo centrum velkých měst (další bezpečnostní plus pro WEDOS).

Aktuálně je WEDOS registrátorem pro více než 103.000 domén, přičemž většina využívá hostingových služeb WEDOS, tj. mají zároveň webhosting nebo virtuální server.

Akční nabídka slev až 50%

Převeďte si vaši webovou prezentaci, e-maily nebo virtuální server (VPS) k WEDOS a můžete nejen klidně spát, ale zároveň nyní můžete výrazně ušetřit.
WEDOS připravil mimořádnou akční slevu. Sleva na dnešní den je neuvěřitelných 50 % a každý den se bude postupně snižovat o 5%. Neváhejte tedy s objednávkou ani minutu a přidejte se k nejoblíbenějšímu hostingu posledních 2 let.

Sleva platí pro nové objednávky webhostingů nebo virtuálních serverů, sleva platí na první fakturační období. Pro zvýhodněnou objednávku stačí zadat v objednávce slevový kupón VANOCE2012.

Placený hosting naruby - za nákup domény dostanete ještě zaplaceno

Každý, kdo si v době do 31.12.2012 zaregistruje novou doménu, například .EU za 25,-Kč bez DPH (30,-Kč včetně DPH), tak dostane bonus 100,-Kč bez DPH.

Nákupem jakékoliv domény do konce roku získáte mimořádný bonus 100,-Kč bez DPH, který Vám WEDOS připíše na zálohový účet. Například na doménách .EU tak můžete krásně vydělat. Váš čistý zisk za zakoupenou  doménu  .EU bude 75,-Kč bez DPH.

Za stokorunu, kterou od WEDOS obdržíte můžete nakoupit v roce 2013 další domény nebo uhradit jakékoliv služby, které WEDOS nabízí  - WEbhosting, DOmény, Server (virtuální nebo dedikované).  Můžete tím zaplatit nejen nové objednávky, ale také prodloužit stávající služby.

Podmínky a pravidla akce

Podmínky a pravidla celé akce  „Konec (web)hostingového světa – Máyové to spletli“ najdete zde [ http://hosting.wedos.com/cs/konec-hostingoveho-sveta-2012.html ].

Spokojenost zákazníků WEDOS nade vše

Úspěchy WEDOS nejsou založeny jen na nejmodernějších a nejúspornějších technologiích, o kterých jste se mohli dočíst třeba na Intel.com, ale také na vstřícném přístupu k zákazníkům a rychlé a kvalitní zákaznické podpoře, která pracuje v NONSTOP režimu (včetně telefonů a online chatu).

O společnosti WEDOS Internet,a.s.

Jsme mladá a dynamická společnost, která chce být do budoucna lídrem na českém trhu v oblasti poskytování webhostingu a virtuálních serverů. Již od spuštění nabídky služeb na podzim roku 2010 jsme obsadili první místa ve statistikách růstu v oblasti domén a hostingů. Díky tomu jsme se dostali již na 3. místo ve velikosti hostingů v ČR.

Naše plány jsou odvážné, ale daří se nám je naplňovat. Aktuálně jsme registrátorem pro více než 100.000 domén, z čehož většina u nás využívá hostingové služby (webhosting nebo virtuální servery).  Nabídka našich služeb je na http://www.wedos.cz [ http://www.wedos.cz/ ].
Od počátku nic netajíme a na našem webu http://datacentrum.wedos.com [ http://datacentrum.wedos.com ] najdete vše o nás, o výstavbě našeho datacentra a i o našich plánech do budoucna.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2012121800-skandalni-odhaleni-prezije-vas-hosting-konec-sveta/ ].