× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Bezpečné weby se zelenají

[ http://programujte.com/profil/20356-redakce/ ]Google [ ?rel=author ]       3. 4. 2013       27 557×       PR

Internetoví podvodníci se dnes zaměřují hlavně na podvody uživatelů a falešné weby. Je proto důležité chránit stránky nezaměnitelným symbolem bezpečnosti – zeleným adresním řádkem.                                    

Podvádět uživatele, krást citlivá data a nabízet falešné weby (tzv. phishing) se dnes online podvodníkům daří stále častěji. Snaží se nás individuálně zaujmout a přivést na svůj podvodný web, který je vizuálně stejný s originálním. Je proto důležité, aby naprogramované e-shopy nebo webové prezentace byly maximálně zabezpečeny a obsahovaly nezaměnitelný symbol bezpečnosti – zelený adresní řádek.

I vy během dne otevřete desítky stránek a zadáte na nich spoustu údajů, často osobního charakteru. Jste si jisti, že je vaše činnost na internetu opravdu bezpečná?

Zelený pruh – srozumitelný symbol zabezpečení

Výrazné vizuální upozornění je srozumitelné pro všechny návštěvníky a umožňuje snadno zjistit, kdo provozuje konkrétní web. Podle pole s názvem organizace také poznáte, že nejde o stránky podvodníka. Zelený pruh garantuje, že web není nakažen škodlivým kódem zvaným malware.

Získat zelený adresní řádek a zabezpečit citlivá a osobní data na internetu před zneužitím třetími osobami není nic složitého. Slouží k tomu důvěryhodné SSL certifikáty, které šifrují komunikaci od klienta na server. Zelený řádek pak získáte u tzv. EV SSL certifikátů [ https://www.sslmarket.cz/ssl/ev-certifikaty/?utm_source=programujte.com&utm_medium=pr&utm_content=ev+certifikaty&utm_campaign=geoev+jaro+2013 ].

Zelený pruh – pomůže zvýšit tržby

Jistě jako uživatel internetu citlivě posuzujete bezpečnost obchodu, kterému svěřujete své citlivé osobní informace a kde platíte online. Celosvětově uznávané certifikační autority, které vydávají SSL certifikáty, ve svých případových studiích dokazují pozitivní psychologický vliv zeleného adresního řádku na vnímání majitele stránek zákazníky (Zdroj: VeriSign Case Study). Zelený adresní řádek motivuje k vyšším prodejům a posiluje důvěru zákazníka. Certifikační autorita GeoTrust dokonce potvrzuje, že EV certifikáty pomohly jako jedna z věcí ke zvýšení příjmů o 28 % ročně (Zdroj: GeoTrust Case Study).

Zelený pruh – za nejlepší cenu!

Zelený pruh EV certifikátu jistě znáte ze stránek své banky či platebních systémů (např. PayPal). Dříve byly EV certifikáty velice nákladným řešením, to už však dávno neplatí. I když se jedná o prémiový produkt, činí jeho roční cena při dvouleté platnosti certifikátu jen 2.495 Kč (+ DPH).  EV certifikát nenachází uplatnění pouze na webech bank a finančních institucí. Je dostupný každému webovému projektu, který klade důraz na bezpečnost, důvěryhodnost a kvalitu. Své místo nachází u finančních institucí, komerčních webových projektů nebo obchodů (e-shopů) s platbou on-line, peněžními transakcemi nebo u webu s přihlašovacími formuláři.

Certifikát GeoTrust True BusinessID EV [ http://www.sslmarket.cz/ssl/geotrust-true-businessid-ev/?utm_source=programujte.com&utm_medium=pr&utm_content=ev+geotrust&utm_campaign=geoev+jaro+2013 ] znamená prestiž – nejlepší kvalitu – nejlepší cenu na trhu. Váš web je plně důvěryhodný a on-line komunikace je díky němu bezpečná. 

Největší prodejce zelených adresních řádků, www.SSLmarket.cz [ https://www.sslmarket.cz/?utm_source=programujte.com&utm_medium=pr&utm_content=sslmarket&utm_campaign=geoev+jaro+2013 ], nabízí nyní v akci „zelený“ certifikát GeoTrust True BusinessID EV za revoluční cenu.

Více informací a objednávka [ http://www.sslmarket.cz/novinka/ssl-certifikaty-geotrust-true-businessid-ev-akce-2013/?utm_source=programujte.com&utm_medium=pr&utm_content=objednat&utm_campaign=geoev+jaro+2013 ]

 

Bonusové výhody SSL EV

  • Rozšířené ověření společnosti (EV)
  • Zelený adresní řádek s názvem společnosti
  • Neomezená serverová licence
  • Důvěryhodný pro 99,9% prohlížečů
  • 30 denní garance vrácení peněz
  • Podpora technologie SAN/UC
  • GeoTrust Site Seal pečeť

Další výhody: Kromě důvěryhodnosti a kvality vydávaných SSL certifikátů získáte s GeoTrust automaticky zabezpečení druhého tvaru domény bez www v názvu. Díky podpoře SAN názvů je certifikát GeoTrust možné využít pro zabezpečení až 25 domén na různých serverech. Důležitá je také plná kompatibilita se serverem Microsoft Exchange.

SSL certifikáty poptávejte výhradně u certifikovaných partnerů: ZONER software, a.s., www.sslmarket.cz, tel. 603 196 637, admin(zav)zoner.cz.

   

Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2013040200-bezpecne-weby-se-zelenaji/ ].