× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Oracle Engineered Systems – budoucnost, nebo současnost IT aneb na rychlosti záleží!

[ http://programujte.com/profil/20356-redakce/ ]Google [ ?rel=author ]       4. 11. 2013       15 931×       PR

Integrované systémy (Engineered Systems) jsou již realitou. Více než šest tisíc instalací po celém světě potvrzuje výrazné snížení rizika provozu datových center a poskytuje až řádově vyšší výkon integrovaných systémů oproti tradičním systémům.

Vysoká úroveň vzájemné integrace jednotlivých softwarových a hardwarových komponent integrovaných systémů společnosti Oracle vede nejen ke zjednodušení IT infrastruktury, ale umožňuje využít i některé unikátní technologie, zajišťující často až řádově vyšší výkon integrovaných systémů oproti tradičním systémům. Vše je ještě umocněno snížením provozních nákladů.

Rodina integrovaných řešení Oracle se úspěšně rozrůstá. Patří do ní již Oracle Exadata Database Machine, Oracle Database Appliance, Oracle Exalogic Elastic Cloud a Oracle SuperCluster, Oracle Big Data Appliance a nově Oracle Database Backup Logging Recovery Appliance.

V další části si představíme dvě nejvíce žádaná integrovaná řešení.

Oracle Exadata Database Machine představuje integrovaný systém schopný zajistit extrémní výkon a vysokou dostupnost všem vašim aplikacím postaveným nad databází Oracle – od transakčních řešení (OLTP) přes datové sklady až po konsolidovaná prostředí se smíšenou zátěží. Zahrnuje databázový software, servery i datová úložiště, jejichž vzájemná integrace přináší významné zjednodušení správy a snížení rizik a zároveň vám umožní dosáhnout často vyššího výkonu než s tradiční, skládanou infrastrukturou. Významná je také úspora pořizovacích i následných provozních nákladů.

V České republice je instalováno již 11 těchto systémů.

Společnost Arrow ECS, platinový partner společnosti Oracle, Vám nabízí možnost seznámit se na vlastní oči se systémem Oracle Exadata Database Machine. Demosystém Oracle Exadata Database Machine X3-2 ve verzi  Eighth Rack je zájemcům k dispozici v kompetenčním centru Arrow ECS v Praze. Více informací zde: www.arrowecs.cz/exadata [ http://www.arrowecs.cz/exadata ].

Další systém postavený s cílem maximální jednoduchosti správy dat a databází je Oracle Database Appliance. Jde o řešení cenově dostupné i pro menší organizace, ale se všemi atributy integrovaných systémů.

Oracle Database Appliance je kompaktní a jednoduchý systém pro vysoce dostupné clusterové databáze, který zahrnuje software, servery, úložiště a sítě navržené pro maximální jednoduchost správy. Toto řešení typu „plug and go“ vám umožní nasadit databázový systém během několika hodin. Oracle Database Appliance je vhodné řešení i pro podniky, kde nemají dedikované Oracle experty a jde jim o co nejhladší provoz.Oracle Database Appliance s výkonnými procesory Intel® Xeon® vám nabízí jednoduchost, spolehlivost a cenovou dostupnost.

Pravidelně pořádáme bezplatné semináře s živou ukázkou Oracle Database Appliance. Vzhledem k velkému zájmu o tyto semináře bychom vám chtěli nabídnout možnost se nezávazně registrovat zde [ http://www.oracle.com/goto/oda-cz ] a my vás budeme informovat o plánovaných seminářích.

Intel, logo Intel, Xeon a Xeon Inside jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Intel Corporation v USA nebo dalších zemích.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2013110300-oracle-engineered-systems-budoucnost-nebo-soucasnost-it-aneb-na-rychlosti-zalezi/ ].