Webhosting u Active 24 – levný i multi
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Webhosting u Active 24 – levný i multiWebhosting u Active 24 – levný i multi

 

Webhosting u Active 24 – levný i multi

Google       5. 9. 2014       11 885×       PR

Jaká je nabídka webhostingu u ACTIVE 24 v roce 2014? Přední český webhoster nabízí 2 cenově dostupné varianty pro webhosting 1 webu nebo dvojici multihostingových balíčků, kam lze umístit více webových prezentací či aplikací.

Nejmenším sourozencem v nabídce webhostingu firmy ACTIVE 24 je program Basic. Stojí 24 korun měsíčně a poskytuje 1 gigabajt diskového prostoru pro statické HTML stránky nebo emailové schránky. Pokud si tedy vytváříte webové stránky sami ve formátu HTML, pak tento program bude pro vás dostačující a ani moc neutratíte.

Komplet nabízí vše potřebné

Zajímavější je ale balíček Komplet s cenou 49 Kč za měsíc. Balíček je určen pro hosting jedné domény. Komplet uspokojí většinu nároků, které dnes může provozovatel webu po webhostingu požadovat. Velký diskový prostor o velikosti 2 GB lze využít pro web s rozsáhlými fotogaleriemi či multimediálními soubory, pro databázi nebo email. Prostor na disku si navíc může uživatel libovolně rozdělit mezi web, databázi a emaily podle svých individuálních potřeb. Hlavní je ovšem podpora skriptování. Na Linuxu můžete provozovat skripty PHP a databázi MySQL.

Za zmínku stojí také parametry PHP, například velikost paměti (memory limit) u Kompletu dosahuje 256 MB. Tato hodnota je zásadní pro plynulý a bezproblémový chod náročnějších webových aplikací, například redakčním systémů. Program Komplet je možné objednat také na platformě Windows. Zákazník získá skriptování ASPX, podporu .NET Frameworku a databáze MS SQL. Stejně jako na Linuxu, i na systému Windows lze provozovat náročné webové aplikace v rámci balíčku Komplet.

Multihostingy pro více domén

Pokud hledáte webový prostor pro více domén, tak zřejmě využijete některý z multihostingových balíčků od Active 24. Program Home za 129 Kč měsíčně zvládne 5 samostatných webů. Vyhrazeno budete mít celých 10 GB diskového prostoru. Podpora technologií je shodná s balíčkem Komplet. To znamená, že na Linuxu můžete opět provozovat weby napsané v PHP a využívající databázi MySQL a na Windows zase kombinaci ASPX/.NET aplikace s MS SQL databází.

V případě, že je pět málo, má Active 24 pro vás multihosting Business umožňující hostovat až 10 domén. Program stojí 249 Kč za měsíc a můžete využít 20 gigabajtů diskového prostoru. Podpora technologií je opět shodná jako v předchozím případě.

Služby navíc pro váš komfort

U balíčku Komplet a obou multihostingů můžete sami nastavovat, jakou část diskového prostoru využijete pro jaký účel. Pomocí funkce Flexible si v Zákaznickém centru může každý zákazník jednoduše nastavit, jak velkou část vyhradí pro web, pro databázi a pro emailové schránky. U multihostingů si pak lze celkový prostor libovolně rozdělit mezi jednotlivé weby.

Mnoho zákazníků Active 24 využívá funkci Instalace jedním kliknutím. Ta je dostupná u balíčku Komplet a obou multihostingů. Pomocí této funkce si doslova jedním kliknutím nainstalujete na svůj hosting některý z populárních redakčních nebo jiných open-source systémů. V nabídce má Active 24 systémy Wordpress, Joomla, Drupal, osCommerce a phpBB.

Suverénně nejoblíbenějším je systém pro tvorbu a správu webu Wordpress. I lajk si tak může snadno vyrobit sám vlastní webové stránky. Příjemná je také garance vrácení peněz do 14 dnů od objednání webhostingu. Pokud se vám náš hosting nebude líbit, tak vám vrátíme zaplacené peníze zpět. Za zkoušku tedy hosting u ACTIVE 24 rozhodně stojí.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Tagy:
 

Nové články

Obrázek ke článku Stavebnice umělé inteligence 1

Stavebnice umělé inteligence 1

Článek popisuje první část stavebnice umělé inteligence. Obsahuje lineární a plošnou optimalizaci.  Demo verzi je možné použít pro výuku i zájmovou činnost. Profesionální verze je určena pro vývojáře, kteří chtějí integrovat popsané moduly do svých systémů.

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý