Konference Správné využívání mobilních zařízení přináší nové příležitosti
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Konference Správné využívání mobilních zařízení přináší nové příležitostiKonference Správné využívání mobilních zařízení přináší nové příležitosti

 

Konference Správné využívání mobilních zařízení přináší nové příležitosti

Google       Google       5. 9. 2014       11 669×

Trh mobilních zařízení se stále bouřlivě vyvíjí, stejně jako způsoby jejich využití. Podle nejnovějšího průzkumu společnosti IDC se například stále větší oblibě těší takzvané phablety, tedy kříženci chytrých telefonů a tabletů s úhlopříčkou 5,5 až 7 palců. Zásadně se mění i způsob mobilního přístupu k podnikovým datům.

A právě efektivnímu využití mobilních zařízení v organizacích se bude věnovat druhý ročník úspěšné konference Mobilní business a IT, která se koná 25.9.2014 v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí.

Podle analytiků se výrazně mění nejen trh samotných mobilních zařízení – včetně posunu preferencí směrem ke smartphonům s větší úhlopříčkou displeje, ale také způsob vývoje aplikací. Analytici ze společnosti Gartner například ve své aktuální zprávě upozorňují, že vzhledem k tlaku řady obchodních jednotek na vývoj stále dalších a dalších mobilních aplikací pro byznys je na čase přejít o standardních způsobů vývoje k metodám takzvaného agilního vývoje.

A právě rozsáhlé problematice efektivního využití mobilních zařízení ve firmách a dalších organizacích se bude z různých úhlů pohledu věnovat druhý ročník úspěšné konference Mobilní business a IT, kterou 25.9.2014 pořádá v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí společnost Best Online Media .

Konference Mobilní business a IT nabízí odpovědi na aktuální a často řešené otázky: Jak zajistit přístup k firemním datům z mobilních zařízení? Jak tato data bezpečně a efektivně sdílet? Jak mobilně přistupovat k ERP systémům? A jak mobilní zařízení spravovat?

Návštěvníci si vyslechnou mimo jiné přednášky na témata: Nejdůležitější aktuální trendy v oblasti podnikových mobilních technologií, Jak zapojit různá mobilní zařízení do podnikových informačních systémů, Centrální správa mobilních a dalších zařízení ve společnosti nebo Jak na efektivní sdílení podnikových dat.

Více informací o konferenci na webu: konference.businessit.cz

Odbornou a technickou záštitu nad konferencí mají magazín BusinessIT a společnost Brave Multimedia.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů

Nové články

Obrázek ke článku Stavebnice umělé inteligence 1

Stavebnice umělé inteligence 1

Článek popisuje první část stavebnice umělé inteligence. Obsahuje lineární a plošnou optimalizaci.  Demo verzi je možné použít pro výuku i zájmovou činnost. Profesionální verze je určena pro vývojáře, kteří chtějí integrovat popsané moduly do svých systémů.

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý