× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

ICT PRO školení zaměřené nejenom na ICT

[ http://programujte.com/profil/20356-redakce/ ]Google [ ?rel=author ]       zatím neprovedena       11. 8. 2016       11 529×

Dovolte, abychom se představili. Jsme zaměstnanci společnosti ICT Pro [ http://www.skoleni-ict.cz/ ], profesionálové v oblasti poskytování komplexních ICT služeb. Neboli služeb spojených s informačními a komunikačními technologiemi, které dnes - ve 21. století - tvoří  nedílnou součást běžného provozu všech moderních firem.

ICT Pro byla založena roku 1992. Přelomové rozhodnutí naší firmy začít zajišťovat ICT služby a školení je spojené s rokem 1995. Od tohoto klíčového okamžiku jsme získali stovky spokojených klientů, kteří se k nám rádi vracejí, kteří se vždy mohou plně spolehnout na to, že jim vyjdeme vstříc a že jim dokážeme nabídnou inovativní a neotřelá řešení.

ICT PRO SLUŽBY

Vzhledem k tomu, jak dlouho se již pohybujeme na trhu vzdělávání v ICT oblasti, dokázali jsme promítnout získané zkušenosti do stále se zvyšující kvality nabízených služeb. Ta je zajištěna stabilním týmem profesionálů s mnohaletou praxí, který během své existence realizoval stovky kurzů a vyškolil více než 10 000 posluchačů z mnoha desítek firem.

Klienti si mohou vybírat ze široké řady kurzů z našeho portfolia služeb ICT, z nichž jednoznačně největší oblast představuje konzultační a školicí činnost.

Naše počítačové kurzy jsou určeny pro běžné uživatele, programátory a grafiky, zkušenosti v nich získané využijí jak správci sítí a systémů, tak špičkoví odborníci na ICT.

Celkem nabízíme přibližně 500 druhů školení. Jen namátkou uveďme školení produktů firem jako jsou Microsoft, IBM, HP, Cisco, Sun, Novell, Vmware, Java, Oracle, Citrix, Check Point, SAP, Avaya, 3COM, Nortel. Samozřejmě nemůže chybět ani Linux / Unix, Internetworking, bezpečnost IT, komunikační a VoIP technologie, grafika a DTP, kurzy určené převážně manažerům - např. ITIL, Prince, normy ISO nebo tzv. softskills školení zaměřená na  rozvoj osobnosti, obchodní a komunikační dovednosti, projektová a procesní řízení, marketing atd.

Kromě služeb edukačního nebo pedagogického charakteru ICT Pro poskytuje IT podporu nebo outsourcing v oblasti HW a správy sítí a síťových prvků nejrůznějších platforem a řady operačních systémů. Dále jsme schopni vlastními silami zajistit tvorbu menších i rozsáhlejších webových projektů a vývoj náročných SW aplikací.

NABÍZÍME ZKUŠENOSTI, ODBORNOST A FLEXIBILITU

Škála námi nabízených služeb je opravdu pestrá, nicméně to samotné by asi nebylo dostačujícím předpokladem naší konkurenceschopnosti. Ta je definována zejména kvalitním týmem zkušených profesionálů a erudovaných odborníků. Nejenže tito špičkoví lektoři disponují bohatými zkušenostmi z každodenní praxe, ale navíc jsou držiteli mnoha certifikátů a odborných titulů renomovaných IT firem.

Naši lidé se podíleli na vývoji diagnostických testů, určeným ke zmapování úrovně pokročilosti jednotlivých uchazečů o absolvování konkrétních školení. Ti si mohou vybrat z různých forem těchto testů, mohou si je projít a vyzkoušet a tak snadno zjistit aktuální vstupní úroveň svých znalostí. Výsledky testů jim ulehčí rozhodování o jejich dalších vzdělávacích potřebách v konkrétních produktech Office.

Další způsob, kterým naši zkušení lektoři dokážou ověřit studijní předpoklady studentů, je bleskový průzkum na začátku každého kurzu. Pro nás pak není nic snazšího, než na základě zjištěných poznatků plně přizpůsobit náplň kurzu.
Kromě veřejných či privátních skupinových školení organizuje školicí centrum ICT Pro také individuální konzultace pro malý počet účastníků a zákaznické kurzy dle konkrétního zadání ze strany klientů. Jejich kvalita je výrazně vyšší, neboť výuka, její náplň a tempo i termíny školení jsou šité na míru konkrétním zákazníkům.

Je samozřejmostí, že pro zákazníky, jejichž zaměstnanci nehovoří česky, jsme připraveni naše kurzy uskutečnit v anglickém jazyce. Stejně tak termíny kurzů jsou předem konzultovány a poté vzájemně odsouhlaseny oběma stranami.

PROSTŘEDÍ A VYBAVENÍ

Naše školicí centrum se nachází v nové budově firmy COMGUARD Brně - Žabovřeskách na Sochorově ulici. Tato lokalita je výborně dostupná ať už k nám přijedete autem, s nímž můžete bez problémů zaparkovat, nebo MHD.

Je pro vás připraveno několik moderně vybavených klimatizovaných učeben. Jejich kapacita je 12 až 16 osob, jsou opatřeny výkonnou počítačovou a projekční technikou a účastníkům přednášek a kurzů poskytují pohodlné zázemí. Po celou dobu školení si mohou účastníci kurzu pochutnat na občerstvení, které jim nabízíme zdarma; u standardních kurzů navíc včetně obědů.

Knižní publikace a další studijní materiály jsou zpravidla zahrnuty v ceně kurzu. Pokud chtějí mít absolventi jistotu získaných znalostí, poskytujeme jim záruku s možností bezplatně si zopakovat již absolvovaný kurz.

Dočetli jste až sem a stále nejste rozhodnuti? Zkuste tedy navštívit naše stránky www.skoleni-ict.cz [ http://www.skoleni-ict.cz/ ]. Věříme, že tam najdete ty informace, které vás nakonec přesvědčí o tom, že my jsme ti praví.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2016080500-ict-pro-skoleni-zamerene-nejenom-na-ict/ ].