× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Cisco a Google Cloud oznámily novou spolupráci. Chtějí zjednodušit práci více než 150 milionům lidí

[ http://programujte.com/profil/24875-tomas-cada/ ]Google [ ?rel=author ]       23. 8. 2018       5 893×

Pracovní nástroje od společností Cisco a Google usnadňují v současnosti práci desítkám milionům lidí. Na konferenci Google Cloud Next oznámily obě společnosti rozšíření aliance. Zaměří se na využití umělé inteligence a strojového učení, aby i nadále dokázaly zjednodušit pracovní procesy. První vlnou bude vzájemná integrace nástrojů

Kombinace funkcí využívajících umělou inteligenci od společnosti Google spolu s globálním pokrytím společnosti Cisco může výrazně zlepšit způsob, jakým organizace komunikují interně, se svými zákazníky či partnery. Nová spolupráce mezi oběma společnostmi umožní organizacím:

  • Zefektivnit komunikaci zákaznických center: Více než 3 miliony operátorů zákaznických center po celém světě používají software od společnosti Cisco. Společnost Cisco nově přidává technologii Google Artificial Intelligence do platformy Cisco Customer Journey prostřednictvím nového řešení Contact Center AI od společnosti Google Cloud. Contact Center AI je jednoduché, bezpečné a flexibilní řešení, které umožňuje i podnikům s minimálními zkušenostmi se strojovým učením nasadit umělou inteligenci ve svých zákaznických centrech. Umělá inteligence automaticky poskytuje operátorům příslušné dokumenty, které jim pomáhají vést konverzaci. Navíc se umělá inteligence neustále učí a v průběhu času tak dokáže vybírat relevantní informace přesněji.
  • Naplánovat schůzky Webex do Kalendáře Google jedním kliknutím: Díky novému doplňku pro sadu G Suite, která bude dostupná během příštích měsíců, uvidí uživatelé ikonu komunikační platformy Webex Meetings při každém naplánování schůzky do svého Kalendáře Google. Mohou tak pouhým kliknutím na ikonu nastavit místnost, pozvat účastníky a o zbytek se postarají technologie. Lidé se jednoduše připojí stisknutím tlačítka přes videozařízení Cisco, nebo z webového prohlížeče Chrome – a to bez jakékoliv nutnosti stahování souborů či přihlašování.
  • Přidat hovory a schůzky Cisco do mobilních Android zařízení: Nástroj Webex Teams Android SDK nyní umožňuje vývojářům snadno přidat funkce Cisco Collaboration do aplikací pro Android. Díky tomu mohou uživatelé například pořádat videokonference prostřednictvím svých chytrých brýlí. 
  • Používat nástroje Google Docs, Sheets a Slides v místnostech Webex Teams: Společnosti Cisco a Google se soustředí na hledání nových možností, jak i nadále pro zaměstnance zjednodušit jejich práci. Díky této integraci budou mít všichni zúčastnění ihned k dispozici nejnovější verze dokumentů bez ohledu na to, kolikrát byly upraveny. 

Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2018080603-cisco-a-google-cloud-oznamily-novou-spolupraci-chteji-zjednodusit-praci-vice-nez-150-milionum-lidi/ ].