× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Studium MBA zvýší manažerům v IT hodnotu na trhu práce

[ http://programujte.com/profil/24875-tomas-cada/ ]Google [ ?rel=author ]       16. 1. 2019       6 056×       PR

Investice do kvalitního vzdělání se vyplatí, a to jak v osobní, tak v profesionální rovině. Prestižní titul MBA otevře absolventům vysokoškolského studia cestu k mnoha atraktivním pracovním pozicím a potažmo i vyšším příjmům. Zvlášť, pokud dovedou nastudovanou teorii převést přímo do praxe a využít ji při komunikaci i řešení problémů.

Právě na to se specializuje například studijní program MBA Řízení informačních technologií, vhodný pro manažery v jejichž kompetenci je odpovědnost za správu či řízení kterékoliv části informačních systémů a informačních technologií, ať už jde o vývoj, bezpečnost, strategii či různé projekty. K dispozici je ale ještě i dalších 17 programů [ https://www.businessinstitut.cz/studium-mba ]. Studenti procházejí odbornou přípravou, rozšířují své znalosti v podnikových informačních systémech a učí se aplikovat existující manažerské standardy a rámce.

Jejich reference jsou velice pozitivní. Prestižní škola Business Institut, kterou prošlo za první desetiletí její existence už vice než jedenáct set studentů, se může pochlubit doporučeními od 98 % svých absolventů. Ti si pochvalují nejen nabytí nových teoretických poznatků, ale třeba i hlubší pochopení oboru či inspiraci, která vedla ke zrodu nových pracovních projektů.

Protože škola cílí na často velmi vytížené zájemce, snaží se jim maximálně vycházet vstříc. Unikátní kombinované stadium například zahrnuje lektorská setkání a moderní podporu e-learningové studijní platformy. Přes moderní platformu je studentům zřízen přístup ke studijním materiálům, informacím o studiu a další podklady, mimo jiné i k literatuře. V online knihovně naleznou vice než 4200 titulů v českém jazyce. Platforma studentům umožňuje take rychle kontaktovat lektory či studijní oddělení.

Bussiness Institut navíc nabízí i nejmodernější online studium, které je flexibilní, maximálně šetří čas a jeho kvalitou a obsahem si nijak nezadá s kombinovanou formou. Nový cyklus ostatně začíná již v půlce března.

Pro ty, kteří by se chtěli skrze další vzdělávání posunout ve svém osobním i kariérním životě, připravil Bussiness Institut časově omezenou atraktivní nabídku. V těchto dnech mohou zájemci o stadium na svou přihlášku aplikovat mimořádnou slevu ve výši 51 000 Kč. Sleva platí pro obě formy studia, tedy jak pro kombinovanou, tak i pro tu online.

Více informací o studiu, naleznete na webu BussinessInstitutu [ https://www.businessinstitut.cz ], stejně jako konkrétní reference, přehled bonusů či například aktuality.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2019011501-studium-mba-zvysi-manazerum-v-it-hodnotu-na-trhu-prace/ ].