× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Startup DoDo zajistí městskou logistiku pro RunCzech

[ http://programujte.com/profil/24875-tomas-cada/ ]Google [ ?rel=author ]       23. 4. 2019       6 453×

Startup DoDo se stává důležitým partnerem RunCzecha na významných běžeckých závodech včetně 25. ročníku Volkswagen Maratonu Praha se bude starat o logistické zázemí. Lídr v oblasti městské logistiky bude mimo jiné zásobovat občerstvovací stanice a pomůže rovněž se zajištěním televizních přenosů ze závodů.

Startup DoDo uzavřel s RunCzech tříleté partnerství a stává se oficiálním poskytovatelem city logistiky pro populární běžecké závody včetně maratonu a půlmaratonů, které se konají po celé České republice. Součástí série RunCzech je i akce světových rozměrů Volkswagen Maraton Praha

DoDo bude na běžeckých akcích zásobovat občerstvovací stanice, doručovat občerstvení do zázemí závodů a zajistí motoristickou podporu pro sportovní reportéry i trenéry elitních běžců. Vedle toho bude také doručovat závodníkům diplomy nebo třeba vozit piknikové boxy a startovní čísla pro běžce, kteří se zúčastní O2 Pražské štafety.

„Běhání je vášní mnoha lidí a pro nás jsou závody RunCzech další příležitostí, jak ukázat, v čem DoDo vyniká. Dokážeme rychle, efektivně a spolehlivě doručovat prakticky cokoli a kamkoli,“komentuje novou spolupráci Michal Menšík, CEO startupu DoDo. „Závodů RunCzech se často účastní vytížení lidé pracující v kanceláři, což jsou zároveň lidé, kteří s velkou oblibou využívají asistenčních služeb DoDo,“vysvětluje Michal Menšík, proč se DoDo pustilo právě do spolupráce s RunCzech.

RunCzech je pro DoDo další z řady silných partnerů. Logistický startup totiž vedle osobních kurýrních služeb působí v segmentu B2B a rozváží pro řadu významných e-commerce a fast food hráčů na trhu včetně firem jako Mall.cz, Nespresso, KFC, PizzaHut a dalších. 


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2019040500-startup-dodo-zajisti-mestskou-logistiku-pro-runczech/ ].