Minimalizovaná aplikace – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Minimalizovaná aplikace – Visual Basic – Fórum – Programujte.comMinimalizovaná aplikace – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

Tom0
Newbie
23. 2. 2006   #1
-
0
-

Ahoj všem... potřeboval bych pomoct s VisualBasicem, se kterým jsem nedávno začal pracovat. Chci udělat aplikaci, která při stisknutí určitého tlačítka vykoná operaci, ale to musí fungovat i když je program minimalizován, což se mi zatím jaksi nepovedlo. Nikde jsem žádný návod nenašel. Nevíte o tom někdo něco?

Díky předem...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jiří Chytil0
Věrný člen
23. 2. 2006   #2
-
0
-

Tak to m?? p?ed sebou nemal? úkol i j? sem kdysi ?e?il tento probl?m. nakonec se mi ho poda?ilo vy?a?it. Ale ?e?en? toho probl?mu je slo?it? a vy?aduje znalos subclassingu a hokingu. A nau?it se t?mto technik?m nen? zrovna hra?ka, nav?c k t?mto t?mat?m pokud se nepletu neextistje ?esk? literatura mohl bych ale odk?zat na zahrani?n? zdroj. Pokud tedy um?te anglicky doporu?uji tento Titul:
O'Reilly - Subclassing and Hooking in Visual Basic
- kniha m? k 7 st?m str?nek a umo?n? v?m v syst?mu d?lat t?m?? cokoliv. J? osobn?, proto?e ?lov?k je bytost l?n?, jsem pou?il ji? napsnou knihovnu WKEY.ocx. Z kus?m pohledat a kdy?tak sem d?m p??klady. (k ?emu by to m?lo slou?it abych mohl p??padn? poradit l?pe mysl?m konkr?tn? pou?it? programu.)

Nahlásit jako SPAM
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Tom0
Newbie
25. 2. 2006   #3
-
0
-

program by mel byt velice jednoduchy, ale tento krok mi prave dela problemy. Podstata je v tom, ze kdyz clovek stiskne dane tlacitko kdykoli pri praci na PC, spusti se odpocitavadlo, ktere cca po 55ti sekundach prehraje zvuk. Tot vse :)

Byl bych velice vdecny, kdyby jste nejaky priklad nasel... anglicky sice umim vcelku dobre, ale nejsem profi programator, takze kniha by mi byla asi zbytecna :(

Nahlásit jako SPAM
Jiří Chytil0
Věrný člen
25. 2. 2006   #4
-
0
-

radu bychm?l bohu?el ted nem?m ?as ale porad?m ti jedny str?nky kam chod?m j? kda? jsem v nouzi jsou sice anglick? ale nen? probl?m se vnich orientovat.

http://www.planetsourcecode.com/

tan najde? snad v?e. zkus zadat pojen subclasing a nebo WKEY a m?lo by to n?co naj?t v?e je rozd?leno do kategori? tak v???m ?e si porad??

Nahlásit jako SPAM
Tom0
Newbie
25. 2. 2006   #5
-
0
-

ok diky moc, omrknu to...
:D:D tedka jsem si vsimnul, ze mi to zcenzurovalo kdyz jsem napsal Sek-unda dohromady :D:D

Nahlásit jako SPAM
Jiří Chytil0
Věrný člen
25. 2. 2006   #6
-
0
-

jo já sem to luštil a nevěděl co to je a pak sem si všilm že je to kurzívou :D :D

Nahlásit jako SPAM
keft0
Duch
10. 4. 2006   #7
-
0
-

Mysl?m, ?e zn?m cestu-jak je v??e zm?n?no s ?asov?m zpo?d?n?m a vyu?it?m intern?ho ?asova?e,pokud jsem spr?vn? pochopil, co si p?eje?,aby se stalo.M?m to vyzkou?en? p?i prg pod excelem.
-vytvo? si n?jak? makro nap? "mluv?m"
Zkus p??kaz:
Application.OnTime Now + TimeValue("00:00:" & str(tb)), "mluv?m"
-Do prom?nn? tb zad?? ?as zpo?d?n? v sekund?ch
- "mluv?m" je makro, kter? se spust? po nastaven?m ?ase

Nahlásit jako SPAM
Kf
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Aplikace ve VS — založil kuba

Aplikace — založil ETNyx

Aplikace z c++ — založil ovens

Aplikace — založil hanis

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý