Nová stránka – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nová stránka – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comNová stránka – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Jan Mal?
~ Redaktor
0
Grafoman
29. 7. 2006   #1
-
0
-

Našel sem si tenhle kod



<script language="JavaScript">
<!--
function navigator(imaform) {
durl=(document.imaform.imalist.options[document.imaform.imalist.selectedIndex].value);
durlconfirm="Opravdu chcete přejít na: " + durl + "?";
if (confirm(durlconfirm)) {
location.href=durl;
}
}
// -->
</script>

<form name="imaform">
<div align="center"><center><select name="imalist" size="1">
<option value="">Vyber si stránku</option>
<option value="http://www.jtwds.cz">JT WebDesign Studio</option>
<option value="http://www.shop4you.cz">Shop4You.cz</option>
</select> <input type="button" name="button" value="Přejdi!" onClick="navigator(this.form)">
</center></div>
</form>

Funguje což je dobře, ale já potřebuju aby se ta stránka otevřela v novém okně. Pomůže mi někdo a upraví to? jJá javascript neumím :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Jakub0
Super člen
29. 7. 2006   #2
-
0
-

JMM napsal:

našel sem si tenhle kod



<script language="JavaScript">
<!--
function navigator(imaform) {
durl=(document.imaform.imalist.options[document.imaform.imalist.selectedIndex].value);
durlconfirm="Opravdu chcete přejít na: " + durl + "?";
if (confirm(durlconfirm)) {
window.open(durl, "_blank", "width=400,height=500"); //Podrbnejsi info na http://www.jakpsatweb.cz/javascript/window.open.html
//Nevyhoda ale bude ze to asi neprezije pop-up killery
}
}
// -->
</script>

<form name="imaform">
<div align="center"><center><select name="imalist" size="1">
<option value="">Vyber si str?nku</option>
<option value="http://www.jtwds.cz">JT WebDesign Studio</option>
<option value="http://www.shop4you.cz">Shop4You.cz</option>
</select> <input type="button" name="button" value="P?ejdi!" onClick="navigator(this.form)">
</center></div>
</form>

Funguje což je dobře, ale já potřebuju aby se ta stránka otevřela v novém okně. Pomůže mi někdo a upraví to? Javascript neumim :(


Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
29. 7. 2006   #3
-
0
-

díky moooc... pokud by bylo i jiný řešení tak ho sem šoupněte

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Nová stránka o Flashi — založil B105

Nová stránka na Facebooku — založil Marek Šrám

Stránka v SK — založil zelenac1

Roztiahnutelna stranka — založil zahorak

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý