Ahoj holky,
hledám nějakou pěknou holku z Prahy mě teď bude 16a zajímám se o PHP, byl bych rád, kdyby se taky zajímala o PHP. Prátelé říkají, že sem prej pěknej kluk, ale sám tomu nevěřím :D Tak pokud by nějaká holka měla zájem se seznámit, třeba jen kamarádit, to je samo sebou :) tak napište na darklifecz@gmail.com
Fórum › Offtopic
Hledám dívku...
To Earl Cash : xD oki
<?php
if ((pohlaví == žena) AND (věk > 14) AND (věk < 17)) {
mail ("darklifecz@gmail.com", "Seznámení", "Váš text");
}
?>
Já vím je to psaný polopatě, ale pořádná PHP holka to rozezná :-)
To Kobi : kluci se mi ze tridy vzdycky smali :D a pak, normalne se mi jednou povedlo.. v tanecnich sem si zatancil s markou co umela PHP :) tak to jsme pokecali fakt od srdce :)
Zkrátka uznejte, tohle je nejzábavnější OFFTopic týdne :smile5:
To Tocimanko : :smile6: ... Leník :smile5:
Aaaach, to je téma... na druhou stranu by bylo fajn potkat nějakou programátorku - třeba by se na svět dívala pomocí levé hemisféry a místo nějakého svého vysněného prince by realisticky přijala někoho normálního, takže by u ní mělo šanci víc lidí... :smile11:
To Colpik : :smile17: Lenku sem nepchaj :D Tá je absolútny OT, snáď už len preto, že je to BFU (to je v tomto prípade lichotivá informácia pre ňu) a používa (aspoň je to vysoko pravdepodobné) ešte IE 6.0 (a to sme v 21. storočí!!!! Tá dnešná mládež :( Nevie, čo činí). Začínam ju po mojom kratučkom rozhovore v nedávnej minulosti považovať za bežnú puberťáčku, ktorá sa má k IT ako Hitler k Židom. :) IMHO! :smile8:
Nejlepší je, když se lidí baví o někom, koho naprosto neznáte.
To DarkLifeCZ : Tak si to pěkně rozeberem.
<?php
if ((pohlaví == žena) AND (věk > 14) AND (věk < 17)) {
mail ("darklifecz@gmail.com", "Seznámení", "Váš text");
}
?>
Chybu bych viděl v tom, že pohlaví je promenna a asi by to melo byt $pohlavi. to same $vek. ale nejspis bych to zaradil do pritelkynin Arraye. dále by žena nejspíš měl být string "žena". ale nejprve bych kontroloval u pohlaví isset() a u věku is_numeric, jestli se neseznamujes s nejakym hybridnim stvorenim, aby nedoslo k chybam. dale je sice hezke, ze se vek kontroluje, ale povazoval bych za dulezite, aby se vek dostal az na mail. hodilo by se bydliste, protoze pritelkyne muze bydlet v americe a mate tri zakladni moznosti: mail, icq a postovniho holuba(nejlip dalkovyho). kod by se mel opravit cca takto.
<?php
if ( isset($pritelkyne['pohlavi']) and is_numeric($pritelkyne['vek']) and isset($pritelkyne['mesto']) ){
if (($pritelkyne['pohlavi] == "zena") and ($pritelkyne['vek'] > 14) and ($pritelkyne['vek'] < 17) and $pritelkyne['mesto'] == $moje['mesto']) {
mail ("darklifecz@gmail.com", "Seznámení s " . $pritelkyne['vek'] . "tiletou holkou", "Váš text");
}
}
?>
to je pouze mensi oprava kodu, samozrejme ze pocitame, ze array $pritelkyne byl jiz pred operaci nacten z cookies, get, post, request, files, sessions nebo z databaze.
LoL te´d si mne fakt dostal. Uznávám, že tam mám pěknou řádku chyb. Proto hledám dívku, která umí PHP :D mimochodem pěkně se ta diskuze vyvíjí :D
To DarkLifeCZ : Jistě. Nikdo není dokonalý, tj. žádný kód není dokonalý, protože by musel být napsán někým, kdo je dokonalý(Chucka Norrise necháme stranou). I tento kod má velmi závažné mouchy. Pokračujeme.
<?php
if ( isset($pritelkyne['pohlavi']) and is_numeric($pritelkyne['vek']) and isset($pritelkyne['mesto']) ){
if (($pritelkyne['pohlavi] == "zena") and ($pritelkyne['vek'] > 14) and ($pritelkyne['vek'] < 17) and $pritelkyne['mesto'] ==
$moje['mesto']) {
mail ("darklifecz@gmail.com", "Seznámení s " . $pritelkyne['vek'] . "tiletou holkou", "Váš text");
}
}
?>
jako zavaznou chybu se da povazovat to, ze fce mail ma obsah string a nikoliv promennou. proto se ti vzdycky napise na mail "vas text". dalsi pekelna chyba je, ze mail nekontroluje, zda se email opravdu odeslal. i zbytek programu ma NULOVY vystup. proto bych to vicemene opravil cca takto:<?php
if (($pritelkyne['pohlavi] == "zena") and ($pritelkyne['vek'] > 14) and ($pritelkyne['vek'] < 17) and $pritelkyne['mesto'] ==
$moje['mesto']) {
if( mail ("darklifecz@gmail.com", "Seznámení s " . $pritelkyne['vek'] . "tiletou holkou", $pritelkyne['vzkaz']) ){
echo 'Mail odeslán.';
}
else
{
echo 'Mail neodeslán z důvodu...: nebudu mlzit, proste-netusim-proc. ';
}
}
else
{
echo 'Chyba se stala: Nesplnujete pozadavky';
}
}
else
{
echo 'Chyba se stala: Bud nemate vyplnene udaje nebo jste zcela hybridni(napr. vek ve string nema kazdy).';
}
?>
ok. zaklady by byly. problem je v tom, ze nase rozhrani je natolik user-friendly, ze neni potreba znalost php. proto v pripade splneni veku, pohlavi a bydliste se prinejlepsim seznamis s holkou bez znalosti php, a v horsim pripade se seznamujes se samici chameleona.
Edit: imho plazi a podobní živočichové PHP neumí. alespoň jsem žádného poslance ČR neviděl programovat.
proto je nutne testovat pole $pritelkyne['lang'] fci in_array(). cca:
<?php
$moje['mesto'] and in_array("php", $pritelkyne['lang'])) {
if( mail ("darklifecz@gmail.com", "Seznámení s " . $pritelkyne['vek'] . "tiletou holkou", $pritelkyne['vzkaz']) ){
echo 'Mail odeslán.';
}
else
{
}
}
else
{
}
}
else
{
echo 'Chyba se stala: Bud nemate vyplnene udaje nebo jste zcela hybridni(napr. vek ve string nema kazdy).';
}
?>
ok. to by byl update. ale musime pocitat s tim, ze nejsme jedini ve vesmiru kdo umi php. v pripade splneni veku a bydliste a toho ze to neni hermafrodit jako je to u mimozemstanu zvykem, mas sanci neziskat IT pritelkyni, ale E.T. pritelkyni. rozdil je vetsi, nez je z vyslovnosti zrejmy. proto bych kontroloval $pritelkyne['homeplanet']. asi:
<?php
if ( isset($pritelkyne['pohlavi']) and is_numeric($pritelkyne['vek']) and isset($pritelkyne['mesto']) and $pritelkyne['animal_generation']['homeplanet']=="p_earth" ){
echo 'Mail odeslán.';
}
else
{
}
}
else
{
}
}
else
{
}
?>
dale bych mel typ na vylepseni na upload fotky. v horsim pripade se seznamis s ufnukanou ursulou z harryho plotra. ale ja ho povazuju za zbytecne, protoze by ursula neprosla vekem, mestem a navic jesli umi php tak ja jsem chuck norris.
ale pak jsme ok. krome lidi - zen, ktere umi php se s nikym jinym seznamit nemuzes. ale kod je stale velmi nezabezpecen. problem bych videl v tom, ze: tvoje mila budouci pritelkyne ve 2 rano napise(zrovna doprogramovala), odesle a usne. usne na pristroji, anglicky 'keyboard' a cesky proste klavesnice. tam nahodou usne na cudlitku, kteremu kamaradi rikaji 'f5ťák', formalneji 'F5'[efpetko]. toto cudlitko zpusobi refresh stranky a cca 10 mailu/s mas ve schrance. programatori se budi cca v 10 hodin. tj 8 hodin bude lezet na f5. 480 minut bude lezet na f5. 28800 sekund bude lezet na f5. do deseti rano ti dojde cca 288000 emailu do schranky a pravdepodobne gmail ceka vypadek... Proto bych dal header.
Edit: vysledky neber vazne, pocital sem to windowsovskou kalkulackou...
<?php
if ( isset($pritelkyne['pohlavi']) and is_numeric($pritelkyne['vek']) and isset($pritelkyne['mesto']) and $pritelkyne['animal_generation']['homeplanet']=="p_earth" ){
echo 'Mail odeslán.';
Header("Location: thx.php");
}
else
{
}
}
else
{
}
}
else
{
}
?>
Girl-Hunter 1.0 © Pawlik 'w3m' Surý
Edit: yahooo, muj nejdelsi prispevek :)
To Santas :
. ale musime pocitat s tim, ze nejsme jedini ve vesmiru kdo umi php. v pripade splneni veku a bydliste a toho ze to neni hermafrodit jako je to u mimozemstanu zvykem, mas sanci neziskat IT pritelkyni, ale E.T. pritelkyni.
tj vlastně kontroluju rodnou planetu...proto bych kontroloval $pritelkyne['homeplanet']
To pawlik : Nj, na Zem prídu mimozemšťania, porodia hŕstku hybridných dievčat s úžasnou znalosťou OOP PHP a už má $pritelkyne['homeplanet'] hodnotu 'Zem' :)
Samozrejme stále žijem s tým, že toto fórum pravidelne navštevujú Mimozemšťania, čo sa chcú zoznamovať.
To zakladateľ_vlákna: Keď si chceš nájsť podobnú známosť, bolo by okrem fotografie tvojho povestného krásneho face'u (ako vravia tvoji spolužiaci :) vhodné uviesť i nejaké tie referencie, aby tvoja potencionálna budúca vedela, či sa oplatí kontaktovať ťa ;)
To pawlik : Nj, zmením story... Na planétku Zem prilezú Mimozemšťania a porodia peknú hŕstku hybridov... Tie hybridy porodia ďalšie hybridy a tie ďalšie a takto to pôjde zopár generácií. Myslím, že nestačí kontrolovať len parentálnu generáciu ;)
To Tocimanko : OMG! poradte mi nekdo!
$pritelkyne['animal_generation']['eye_number'] == 2 //?
in_array( $pritelkyne['animal_generation']['home_language'], $_EARTH['languages']) //?
edit: ty se asi moc koukas na MiB co?
To pawlik : :D Ne. Je to čisto vrodená fantázia. Mojou mysľou prechádza neuveriteľné množstvo dát, ktoré si niekedy ani ja sám neviem vysvetliť.
Inak pochybujem, že tieto informácie sa budú dať zistiť z nejakých voľne dostupných globálnych premenných :)
To pawlik : Ono i kdyby používala třeba IE7, tak už je to na pováženou:-)
To pawlik : Ups... promiň, kolego:-)
To pawlik : :) A na základe čoho tak súdiš? Za celý môj krátky život som nainštaloval IE 7 len raz, lebo som si potreboval overiť, či sa jedna stránka korektne zobrazuje v tomto výplode od MS :) Z celej hĺbky svojho srdca nenávidím browserové produkty od MS. Je to ako nainštalovať si do svojho PC dokorán otvorenú bránku potencionálnym hackerom. FF rulezzz :)
Btw: Ak môžeme používateľov IE 7 označiť za mimozemšťanov, mal by som prerušiť kontakt so značným množstvom ľudí :) ... aby na mne náhodou nechceli robiť nejaké testy jak so živým subjektom ;)
EDIT: Rozpadá sa vám toto vlákno v prehliadači tak, ako mne? Aj v niektorých iných vláknach mi to takto blbne...
EDIT2: Fakt ma dojala kontextová reklama od Google v tomto vlákne :D :D :D ROFL. Strýko Google dneska dáva...
Feromony pro muže
Získáte ženu po které toužíte. Testovány v terénu. Sleva - 370 Kč.
www.svadeni.cz
To Tocimanko : Mně se to nerozhazuje... Opera rulezzz:D
Kluci bavíte mne :smile6:
Nebyla by photoshop-girl? :smile14:
To survik1 : 1024×768 :) Ale tu je problém taký, že mi to i nesprávne načíta grafiku.. Napr. vľavo a vpravo paneli ako sú záložky a tak sa mi načítajú dosti blbo. Poslal by som screen, ale PC mi nejak blbne a vždy, keď sa v nejakom grafickom programe snažím vystrihnúť nejakú časť screenu, sekne to a následne cca po 10 sec. rebootuje :(
Já se tu nevyznám :smile19: :smile5: mě je jedno jestli to bdue ufonka, hlavně to nekomplikujte :D
Hm, ale zase se musí pořádně patchovat. [Budeš o mě pečovat? Jasně, že tě budu patchovat!]
:smile18: :smile5:
Sakra kluci, s váma je občas i sranda :) Já to nechápu, každej se na mě dívá divně, když řeknu, že studuju informační technologie :smile1: asi jsem fakt "divná" když moji největší starostí není, jestli mam správne zapilovanej nehet :)
Jen tak namátkou co jsem projížděla očima ty příspěvky... u mě teda vede Opera :smile4: jednoznačně :)
k ntb: pavilliony maju myslim servis v polsku alebo tak, maju horsie sasi (vacsina, neviem ako je na tom tamten model), takze vacsinou nevhodne na caste nosenie... pozri si notebooky-forum.notebook.cz
k romantike: napr. kompilovanie linuxu? :P
4Janina: Som predajca... NTB.... a ked ti mam povedat pravdu.. HP je najviac kazova znacka zo vsetkych ktore sme predavali.. (aj sa vracali naspat cele serie). Spolahlivejsie boli aj Acer, MSI....
Takze ja osobne neodporucam
Lidičky, jak jsem spokojený človek. Manželka dělá spolu se mnou u Microsoftu ...
To pawlik : Pořád lepší než třeba opensource manželka :-D
marioff napsal:
4Janina: Som predajca... NTB.... a ked ti mam povedat pravdu.. HP je najviac kazova znacka zo vsetkych ktore sme predavali.. (aj sa vracali naspat cele serie). Spolahlivejsie boli aj Acer, MSI....
Takze ja osobne neodporucam
myslis hp compaq alebo pavilliony?
To Santas : sorrky to som zabudol napisat: jj pavilliony... proste husty smejd
To mephi : Nj, jenže pak je to bez telefonické podpory...
znie to vzrušujúco: "hľadám babu ktorá má nadupaný hightower s 2-jadrovým procesorom od spoločnosti Intel,1024 MB grafickú,260 GB HDD, 2,6 GHz procesor + čítačka kariet,DVI, 2 USB porty (2.0),DVD-ROM a OS WVista SP 2 64-bit Home Premium..."..Tak toto keby som povedal nejakej babe resp. by som to dal na zoznamku tak by sa mi nikto neozval :smile1: ...tak takto sa baby nehľadajú... :smile12:
Videl jsi ten dil IT Crowd, jak si Roy dava inzerat na seznamku?...
Earl Cash napsal:
To CommanderZ : myslis cast, kde Moss sedel na zachode s webkamerou? :))
To nevim. Ale pamatuju si, ze se mu nejaka ozve, jde s ni do restaurace a nakonec se ji znelibi, pac je moc malo drsnej.
"Druž hubu! Dělej co ti říkám! Nezajímá mě to! Toto je jen pár z věcí, které budeš pořád poslouchat, pokud odpovíš na tento inzerát. Jsem idiot a nezajimá mě nikdo kromě mě. P.S.: žádní psy!" :-D geniální díl. Je to ten jak ten securiťák prohraje kvůli Jen 32 000 liber.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hledám grafika :) — založil Jakub Jizba
Hledám programátora — založil bobik
Hledám grafika — založil Bury
Hledám programátora — založil Pavel Hronček
Moderátoři diskuze