Autorun – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Autorun – .NET – Fórum – Programujte.comAutorun – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
nemiQue0
Newbie
6. 8. 2008   #1
-
0
-

Zdravim, mám prográmek a potřebuju ho spoušťet po každém zapnutí PC. Navíc musí získat systémový čas... Jak na to ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.19.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
6. 8. 2008   #2
-
0
-

Před pár dny se tu na to někdo ptal, myslím, že i dokonce v téhle sekci...

Stačí nakopírovat exe do složky Po spuštění, anebo udělat zápis do registrů, konkrétně je o tom tady (česky): http://www.dosko.net/clanky/startup.htm

Ad čas - prozkoumej si na MSDN strukturu DateTime

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
nemiQue0
Newbie
7. 8. 2008   #3
-
0
-

Díky já jsem právě listoval asi 6 stran tohodle fóra abych se neptal zbytečně a vono nic :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.19.–
zonda0
Stálý člen
19. 8. 2008   #4
-
0
-

Ja by som odporúčil nastaviť to pri inštalácií programu .
Ale toto ťa aspoň naučí robiť z registrami :P .

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Tocimanko0
Grafoman
19. 8. 2008   #5
-
0
-

To zonda : Pri inštalácii?? Predpokladám, že zakladateľ vlákna má vlastnú aplikáciu, ktorú si vlastnoručne napísal a žiadna inštalácia, pri ktorej by si nejakú voľbu jednoducho zaškrtol, tam nie je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.83.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
czbero0
Stálý člen
22. 8. 2008   #6
-
0
-

To zonda : S registry umí pracovat i malé dítě... (např. já jsem se to naučil, když jsem byl jesště malý power user a zkoušel jsem tweakovat win podle návodu v Computeru (samozřejmě, že jsem tím, jako každý správný power user, sundal Windows (neustále mě to přihlašovalo a odhlašovalo))).

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

Podobná vlákna

Autorun v Delphi — založil pan Hole

Parsovanie vystupu a autorun — založil Nekroman

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý