Po 30 sekundách přístup na stránky. – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Po 30 sekundách přístup na stránky. – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPo 30 sekundách přístup na stránky. – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Lighter0
Návštěvník
6. 8. 2008   #1
-
0
-

Čau,

mám js kod nato, aby to po 30 sekundách přesměrovalo uživatele na stránku. Problém je v tom, že pokud by vedel url na kterou stránku ho to hodí, muže se tam pak dostat hnedkon. Trošku jsem to pořešil přes to, že musí nejdřív vlízt na tu stránku s js a pak teprve na tamtu, ale i tak když chce rychle, vyplatí se mu to napsat ručo a je za vodou. Kod vypadá nějak takto, kombinuju tam php s js:

<script language="javascript" type="text/javascript">

var x = <?php echo $Cas["Cas"];?>;
var y = 1;
function startClock() {
if (x !== 'Done $') {
x = x-y;
document.frm.clock.value = x;
setTimeout("startClock()", 1000);
}
if (x == 0) {
x = 'Done $';
document.frm.clock.value = x;
<?php $_SESSION["Access"]=1;?>
window.location.href="enter.php";
}
}
</script>

Chci se zeptat na řádku <?php $_SESSION["Access"]=1;?>, která by vlastně celý problém vyřešila. Do session Access se uloží hodnota 1 a na stránce enter.php pak dám podmínku pokud to má hodnotu 1 nebo ne. Jenže problém je v tom, že ono to tomu SESSION přiřadí hned a né až po 30ti sekundách, to je právě ten problém. Neví někdo kde je chyba nebo jeslti to vubec takhlec muže jít ? Nebo kdybych moch nějak do session uložit hodnotu přes javascript jeslti tam neco takovýho de. Skript jsem našel na netu a JS vůbec neumím, takže se spoléhám dost na Vaši odpoved, díky každýmu kdo pomuže.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
netman920
Super člen
7. 8. 2008   #2
-
0
-

To Lighter :
nie som si isty ci toto bude fungovat ale myslim ze asi nie
skvor sa pozri radsej na cookies s tymi by mal vediet pracovat JS

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
7. 8. 2008   #3
-
0
-

Mixujes dohromady PHP a JS. Precti si poradne tutorialy o obou tech jazycich, hlavne prvni lekce. Neco mi rika, zes je preskocil. S touhle znalosti tech jazyku nema moc cenu ti pomahat, dopln si to a pak muzeme pokracovat ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.192.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Lighter0
Návštěvník
7. 8. 2008   #4
-
0
-

Psal jsem že JavaScript vůbec neumím, vyřešil jsem to už jináč......

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
7. 8. 2008   #5
-
0
-

Me spis pripada ze si celkem brutalne nepochopil PHP. Pak by ti doslo jak hrozny nesmysl jsi tam nahore splacal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.192.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
pawlik0
Grafoman
7. 8. 2008   #6
-
0
-

To Lighter : resil bych to pres ajax.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Lighter0
Návštěvník
7. 8. 2008   #7
-
0
-

CommanderZ: Tak to ti bohužel jenom připadá, protože s PHP já problémy nemám, také že jsem to nakonec přes PHP vyřešil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý