Absolute IE – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Absolute IE – CSS – Fórum – Programujte.comAbsolute IE – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dalaman0
Věrný člen
7. 8. 2008   #1
-
0
-

Hello world,

potrebujem umiestnit jeden obrazok (mlyn-foother2.png) do praveho dolneho rohu stranky,
myslel som si ze lahka vec, no ako obycajne ma zastavil IE :(

HTML:

<div id="main">

.
.
.
<div id="mlynFoother"></div>
.
</div>


CSS:
#main

{
/*for normal browsers*/
background-image: url(../img/layout/border.png) !important;
padding:0 4px !important;
width:979px !important;
/*for IE*/
background-image: url(../img/layout/border.gif);
padding:0 3px;
width:981px;
/**/
text-align:left;
background-repeat: repeat-y;
margin:0px auto;
position: relative;
}
#mlynFoother
{
background:#FFFFFF url(../img/layout/mlyn-foother2.png) top left no-repeat;
position: absolute;
left:850px;
bottom: 48px;
width:108px;
height:57px;
z-index: 3000;
}


Vo FF a Opere to funguje normalne, lenze v IE sa obrazok VOBEC nezobrazi, takze ani nemozem upravovat suradnice a pod.

Prosim o pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.30.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Reklama
Reklama
bukaj0
Věrný člen
7. 8. 2008   #2
-
0
-

dalaman
V kódu přímo žádný „kiks“ nevidím, takže by to asi chtělo, abys tu stránku někde vystavil na internetu, protože takhle by to bylo hádání.

Ale první, co bych udělal, by bylo to, že bych zkusil zakomentovat/odstranit jakékoli pozicování #mlynFoother, jestli se v IE vůbec zobrazí. Jestli ne, zkusil bych zkontrolovat cesty k obrázkům (pokud jsou stoprocentně správné, zkus je uzavřít do uvozovek, či apostrofů, jestli to něco nezmění). Jestli se pak v IE zobrazí, zkusil bych to napozicovat na levý horní roh. A nakonec si akorát pohrál s umístěním.

Jinak pokud to má být v pravém dolním, nebylo by lepší místo left využít right?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
dalaman0
Věrný člen
8. 8. 2008   #3
-
0
-

No skusal som odstranit cele poziciovanie a obrazok zobrazilo....
To s tym rightom mas pravdu, ten left davam zo zvyku ;)
Potom som poskusal vsetko mozne, aj co si mi radil, no nic.


A potom ma napadlo ze co ked IE vadi 'neukoncene obtekanie' blokov div okolo, tak som kod upravil css vlastnostou clear:both a frci ako ma:):):)

<div id="main">

.
.
.
<div style='clear:both'>
<div id="mlynFoother"></div>
</div>
.
</div>


Ale aj tak dik za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.37.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Position: absolute — založil Onsi

Výpis, absolute — založil Ed

IE6 na vistě — založil xjxj

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý