Zvysna cast – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zvysna cast – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comZvysna cast – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
nerew
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
7. 8. 2008   #1
-
0
-

Ahoj
potreboval by som pomôct so zobrazenim obrazkou. mam tri obrazky ktore chcem umiestnit vedla seba. prvy a posledny maju pevne stanovenu sirku na 12px a ten medzi nimi vyplna ostatne. niejak takto:

<img src="*" width="12px" height="12px">

<img src="*" width="?" height="12px">
<img src="*" width="12px" height="12px">


Neviem co dat namiesto toho otaznika aby sa ten prostredny obrazok zobrazoval na celu sirku medzi tymy dvoma obrazkami.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.236.–
Reklama
Reklama
7. 8. 2008   #2
-
0
-

Obrazky timhle zpusobem AFAIK raztahovat nemuzes (a i kdyby tak se to dela jinak). Pouzij tag div a CSS parametry background-image a margin.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.192.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
nerew
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
7. 8. 2008   #3
-
0
-

To CommanderZ :
Skusil som to teda tak

<div id="lh"></div>

<div id="ph"></div>
<div id="ramh"></div>

#lh {

width:12px;
height:12px;
float:left;
background-image: url("roh-lh.bmp");
background-repeat: no-repeat;
margin: 0;
padding: 0;
}
#ph {
width:12px;
height:12px;
float:right;
background-image: url("roh-ph.bmp");
background-repeat: no-repeat;
margin: 0;
padding: 0;
}
#ramh {
height:12px;
background-image: url("ram.bmp");
background-repeat: repeat-x;
margin: 0;
padding: 0;
}

v ff to zobrazi ok ale v ie nechava medzeru medzi obrazkami.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.236.–
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
16. 8. 2008   #4
-
0
-

Vypadá to na 3px IE bug http://ie-brouci.dero.name/3px-bug.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Uf 1. část zamnou — založil Jan Malý

Farebna cast textu — založil Anonymní uživatel

Jak vybrat cast textu — založil anonim

Kedy uz vide dalsia cast? — založil Mischo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý