Pocitadlo bannerov – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pocitadlo bannerov – PHP – Fórum – Programujte.comPocitadlo bannerov – PHP – Fórum – Programujte.com

 

hlavo0
Newbie
29. 7. 2006   #1
-
0
-

zdravicko...mam otazocku:
na stranke mam 20 bannerov a chcem, aby sa po odkliknuti bannera, prave hodnota toho odkliknuteho bannera zvysila o 1. THX za rady :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I+I=I0
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
1. 8. 2006   #2
-
0
-

Snad je to co chce?

klik.php



<?php

$url = RawUrlDecode($HTTP_GET_VARS["url"]);

$filename = "klik.txt"; // jmeno souboru, kde se uchovava hodnota

if (File_Exists($filename)) // overeni za soubor existuje
{
$fp = FOpen($filename, "r+"); // existuje - otevrem pro modifikaci a cteni
$delka = FileSize($filename); // zjistime velikost souboru
$hodnota_stara = FRead($fp, $delka); // prectem predochozi hodnotu
}
else
{
$fp = FOpen($filename, "w+"); // neexistuje - vytvorimes ho a zaroven otevrem pro zapis
$hodnota_stara = 1; // pocatecni hodnota
}

$hodnota_nova = $hodnota_stara+1; // zjisteni hodnoty k zapsani

$zapis = $hodnota_nova; // hodnota k zapsani

Rewind($fp); // presun na zacatek souboru

FPutS($fp, $zapis); // vlastni zapis do souboru

$cesta = "Location: ".$url; // slozeni cesty k presmerovani

Header($cesta);
?>


html
<a href="klik.php?id=1&url=download.html">klikni</a> 

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Pocitadlo — založil homelin

Počítadlo wz — založil petr

Pocitadlo pristupu — založil SoLi

Pocitadlo navstev — založil dalaman

Pocitadlo navstev — založil tribalcz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý