ASP.NET - VB.NET - Složky a Menu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET - VB.NET - Složky a Menu – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET - VB.NET - Složky a Menu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
.NET
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
9. 8. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.

Prosím, potřeboval bych poraddit. Mám menu a potřebuju, aby se při Page_Load vytvořil seznam složek ve složce DATA_AD a v menu se přidala položka, který ponese název složky a bude odkazovat na soubor Default.aspx v dané složce.

Prosím poradte mi jak to mám udělat

Díky

P.S: odpovědi typu zkus google mi moc nepomůžou ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
9. 8. 2008   #2
-
0
-

void LoadDirectories(string path)

{
System.IO.DirectoryInfo directory = new System.IO.DirectoryInfo(path);
foreach (System.IO.DirectoryInfo d in directory.GetDirectories())
{
// pridať do menu d.Name
}
}


na odkazovanie by som dynamicky vytvaral Hyperlinky a nastavoval im meno a NavigateURL

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
.NET
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
9. 8. 2008   #3
-
0
-

Ve VB.NET a ne v C#

Jinak ale díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
.NET
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
9. 8. 2008   #4
-
0
-

Prosím poradte

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý