Problém s kódem – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s kódem – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comProblém s kódem – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
cheeester0
Stálý člen
9. 8. 2008   #1
-
0
-

Hoj, nevíte někdo čím se může stát že zdrojový kód v prohlížečí se zapisuje za sebe jako jeden mega radek a ne pod sebe jako je to opravdu napsane?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
Reklama
Reklama
MZetko0
Stálý člen
9. 8. 2008   #2
-
0
-

To jsi asi psal PHP ne? To se často stává, když vypisuješ třeba pomocí echo v php. Řešením je ukončení řádku takhle:

<?php

//nějaký tvůj kód
echo "tvůj kód na jeden řádek v HTML( třeba <td> apod ) a ukončení pomocí \n"
?>

To \n v tvém kódu jakoby odentruje a je vyřešeno!

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
cheeester0
Stálý člen
9. 8. 2008   #3
-
0
-

je to zalozeno na php ale ne vse je php neco je cisty html kod

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
MZetko0
Stálý člen
9. 8. 2008   #4
-
0
-

A zapisuje se za sebe ÚPLNĚ vše :smile11: ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
cheeester0
Stálý člen
10. 8. 2008   #5
-
0
-

ano

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
MZetko0
Stálý člen
10. 8. 2008   #6
-
0
-

Ale to je ovšem zajímavé. HTML je jen textový soubor. Server s ním nic nedělá, ani prohlížeč. Mění jen vísta kde je PHP. Je to zvláštní.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
cheeester0
Stálý člen
10. 8. 2008   #7
-
0
-

no je to zvlastni nikdy se mi to nestalo a ted najednou takova zrada. Myslal jsem ze je to treba neco v hlavicce nejaky treba standard spatne nastaven ale zkousel jsem vse mozne a nic

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
Tocimanko0
Grafoman
10. 8. 2008   #8
-
0
-

To cheeester : Aký editor používaš? Väčšinou tá vec so znakom nového riadku \n funguje. A aký je to prehliadač? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.84.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
marioff0
Expert
10. 8. 2008   #9
-
0
-

ja dam normalne ENTER a ide to...

echo "


<p>skúšobný text</p>

<h1>nadpis</h1>

";


skus a uvidis ze toto pomoze...

+ odporucam http://www.pspad.com

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
cheeester0
Stálý člen
10. 8. 2008   #10
-
0
-

editor dreamweaver 8 v kod rezimu a prohlizec FF3 IE 7 a dela to v obou. Enter pouzivam na radek za sebou to fakt nepisi. Ani textarea nefunguje zalomeni enterem

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
cheeester0
Stálý člen
10. 8. 2008   #11
-
0
-

a zalomeni pres \n mi nic nedela jen mi to v tom textu vypysuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
marioff0
Expert
10. 8. 2008   #12
-
0
-

skus ten link co som ti poslal , skopiruj do neho kod a nehaj ulozit nim... potom daj vediet vysledok...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
MZetko0
Stálý člen
10. 8. 2008   #13
-
0
-

tak zkus Enterovat v tom kódu, ne ve stránkách!

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
cheeester0
Stálý člen
10. 8. 2008   #14
-
0
-

dreamweaver 8 mi prijde prehlednejsi nez PSPAD znaci nejen promrne a cesty ale take vlastni funkce v php a pomaha s CSS. v DW8 to neni delam v nem cely zivot a nikdy se mi to nestalo

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
H4wk.cz
~ Anonymní uživatel
54 příspěvků
10. 8. 2008   #15
-
0
-

Pokud chces mit text formatovany tak jak je zapsany tak k tomu je tag <pre>. Jestli je to teda to co myslis, nejsem si jisty co presne mas na mysli.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.138.–
cheeester0
Stálý člen
13. 8. 2008   #16
-
0
-

mam namysli to ze pisi kdyz si v prohlizeci necham zobrazit zdrojový kod stránky tak je kompletni napsan v jednom dlouhem radku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
p4nther0
Super člen
13. 8. 2008   #17
-
0
-

A není to nějaká "komprimace kódu" zapnutá někde v Dreamweaveru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.47.12.–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
cheeester0
Stálý člen
14. 8. 2008   #18
-
0
-

nasel jsem treba trnto web http://aaalevnepneu.cz/ kdyz date zobrazit zdrojovy kod tak tam vidite jen jeden velky radek kodu. Proč???

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
14. 8. 2008   #19
-
0
-

Protoze je to jeden radek kodu. Je snad tak velky problem toho dosahnout? Hlavne jsou na to nejake pakovaci nastroje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.164.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
cheeester0
Stálý člen
15. 8. 2008   #20
-
0
-

kdyz ale vím ze kod strukturuji tak proc je ve prohlizeci na jednoum radku?? nic nepouzivam na nejake zarovnani do radku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
Laik0
Stálý člen
15. 8. 2008   #21
-
0
-

Preto sa používa:

<br>

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.239.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Codaa
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
15. 8. 2008   #22
-
0
-

Obávám se, že toto bude problém editoru, je potřeba zkontrolovat v nastavení zalamování řádků. Jde mu o to, že má v editoru naformátovaný text a v prohlížeči při zobrazení kódu to má na jeden řádek. Nic víc bych v tom nehledal. Zkus ten kód otevřít třeba v onom PSPadu a ulož ho, pak ho uploadni a mrkni na to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.183.–
cheeester0
Stálý člen
15. 8. 2008   #23
-
0
-

break ale zalamuj text v prohlizeci nikoliv zdrojovy kod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Problem s kodem — založil Jidnra

Problém s kódem v kurzu C++ — založil Brejlounek

Pomoc s kodem — založil ask@t

Wysivyg editor s php kódem — založil Honza

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý