Chtěl bych se zeptat těch co četli knihu C# 2005 Prgramujeme profesionálně (popř. i ASP.NET 2.0 Programujeme profesionálně) od CPressu jestli stojí za to si ji koupit, co můžu očekávat nebo jak si vede v porovnání s C# a .NET 2.0 profesionálně (resp. ASP.NET 2.0 a C# - tvorba dynamických stránek profesionálně). Děkuji.
Fórum › .NET
C# 2005 Prgramujeme profesionálně
Obe knihy mam prejdene, sú to naozaj dobre publikácie. Odporúčam. Ale bacha, ta kniha o C# vyžaduje vstupne vedomosti/skúsenosti s programovaním. Ja som prechádzal z C++ (3r) a tato kniha bola pre mňa ideálna. Taktiež ta ASP, vhodne doplňuje tu C#, pretože ukazuje ako ho použivať v spojeni s ASP.NET 2.0. Tam trochu prekáža to, že autor počíta s tým že čitateľ prechádza zo staršieho asp na to 2.0. No ja som ju začal čítať len s tým, že som vedel čosi o html a javaskripte. Takže ak chceš dá sa. (V tých knihách je veľa informácií)
kupoval som:
http://www.knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programovani/kupte-nyni-obe-knihy-soucasne-a-usetrete-690-kc-balicek-c-2005-a-asp-net-2-0-programujeme-profesionalne/
Ahoj, knihu C# 2005 mám v pdf na kompiku, nedoporučuji ti ji kniha C# a .NET 2.0 profesionálně http://zonerpress.cz/kniha/pro-programatory/c-a-.net-2.0-profesionalne, tu mám zakoupenou, tu ti doporučuji. Vinikající pro začátečníky určitě. Sám se zní učím. A co se týče ASP, mám doma tuhle ASP.NET a C# 2.0 profesionálně http://zonerpress.cz/kniha/pro-programatory/asp.net-2.0-a-c-tvorba-dynamickych-stranek-profesionalne taky můžu doporučit. ASP.NET 2.0 a C# - tvorba dynamických stránek profesionálně jsem nikdy neviděl tak nevím.... :-)
Já naopak C# 2005 doporučuju, mám ji papírovou, perfektní... zatím jsem někde na 300. stránce, spíš si už teď vybírám kapitoly, které mě zajímají. A že jich tam je!:-)
No, že tu knihu máš vím, stačí se podívat na tvůj avatar :smile1: Já se teda od začátku přikláním k té od cpressu, ale chtěl jsem se pro jistotu zeptat tady. 1400,- za knížku je totiž nemalá částka pro můj rozpočet.
To czbero : No jo, je tam vidět, potvora jedna :-)
Za sebe ji můžu doporučit
To czbero : Já ti zase můžu doporučit obě knihy od Zoner :-) mimochodem psal jsem na jednu recenzi.
http://i-extra.net/na-tema/c-aspnet/andrew-troelsen-c-a-net-2-0-profesionalne/
To czbero : Když se to tak veme :-) já taky přecházel z C++, ale co se od dubna učím C# tak v C++ už neumím ani hello world :D
Já mohu doporučit obě tři.
C# - programujeme profesionálne je nevhodná pre začiatočníkov. Pokiaľ si už mal nejaké vstupné vedomosti v niektorom jazyku, tak si možno prídeš na svoje. Hojnosť kapitol a informácií, sám ju momentálne čítam. Je len škoda, že nie je taká prenosná (nemôžem si ju zobrať na moje výlety mimo domu)... Predsa len je to viac ako tisíc strán.
To Tocimanko : Já si ji teda nosím :) a čtu kde se dá :) v baťohu je vždy ji místo na C# :D
Pro začátečníky není dobrá ani jedna z nich. Jsou to moc obsáhlé knihy a začátečník z nich bude spíše zmaten.
Tak nakonec jsem se rozhodl pro C# 2005 - programujeme profesionálně. Není tam nic složitého, všechno chápu. A chtěl bych upozornit další čtenáře, že tahle kniha vás naučí programovat v C#, ovšem pokud se teprve učíte programovat, bude pro vás mnohem lepší Mistrovství v C++, naučí vás programovat a je jedno jaký jazyk později zvolíte, žádný vám nebude cizí.
Microsoft visual C# 2005 Krok za Krokem je podľa mňa celkom dobrá kniha pre začiatočnýka . A s tým že začať c/c++ je lepšie ako z C# ti verým .Osobná skúsenosť :).
To zonda : S tím nesouhlasím, českej překlad stojí za dvě věci.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C# programujeme profesionálne — založil Santas
Mysql profesionalne — založil fnenks
Mysql profesionalně - koupit nebo ne? — založil jockey
ASP .NET Programujeme profesionálně — založil tvurce
Prodám bibli C# 2008: Programujeme profesionálně — založil tvurce