Script – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Script – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comScript – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

papajohn0
Duch
10. 8. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,
potřeboval bych poradit :smile10:
sháním script nebo návod jak ho napsat. jediným úkol je, aby se pohla myš (prostě jednou za hodinu, aby se myš chvíli hejbala :smile8: ) nic jinýho, může mi někdo pls poradit, nikde sem to nenašel. předem moc moc děkuji :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.211.–
Papajohn
p4nther0
Super člen
10. 8. 2008   #2
-
0
-

Myslím, že nic takovýho neexistuje. Jen si představ, jak by se to dalo zneužít..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.47.12.–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
10. 8. 2008   #3
-
0
-

Myslím, že JS něco takového má.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.139.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
10. 8. 2008   #4
-
0
-

Pamatuju si že existoval (existuje) program kterj sám jezdil myší, klikal na soubory, otevíral okna atp., ale nevím jak se jmenoval (jmenuje) a zda by ti k něčemu byl

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.146.53.–
papajohn0
Duch
10. 8. 2008   #5
-
0
-

To Kobi : já jen potřebuju něco co by jako pohnulo myší, na nic klikat nepotřebuju...jenom doprava doleva jednou za hodinu...:D kdyby někdo věděl, moc moc bych mu byl vděčnej, kdyby poradil....... :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.211.–
Papajohn
Earl Cash0
Věrný člen
10. 8. 2008   #6
-
0
-

To papajohn : a nebude jednodussi a rychlejsi to zaridit mechanicky? treba si zaplatit sourozence/rodice/manzelku, aby co hodinu neco po mysi hodili(a)?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
papajohn0
Duch
11. 8. 2008   #7
-
0
-

To Earl Cash : bohužel to potřebuju provádět v noci..:D přes den si s tím hejbnu sám.... :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.119.–
Papajohn
Earl Cash0
Věrný člen
11. 8. 2008   #8
-
0
-

ceho chces vlastne docilit? pokud se ti opravdu jedna pouze o pohybovani mysi, tak bych pod ni strcil sklo nebo zrcatko....moje mys (za 130,-) se z toho zblazni a kurzor mi zacne litat po vsech stranach....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Tocimanko0
Grafoman
11. 8. 2008   #9
-
0
-

Prečo je toto vlákno v sekcii HTML?! S html to nemá nič spoločného a keď hovoríme o 'skripte', tak v html určite nebude. Tiež by ma zaujímalo o čo ti ide... Chceš docieliť, aby sa ti náhodou nespustil screensaver? :D Ak hej, dá sa v nastaveniach vypnúť.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.84.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
11. 8. 2008   #10
-
0
-

To Tocimanko : Ale nedá se vypnout úsporný režim

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.139.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Phoenix0
Super člen
11. 8. 2008   #11
-
0
-

To survik1 : u mě se úspornej režim vypíná ovládací panely->možnosti napájení, nevim jak ve vistách

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.88.–
meneltharion0
Návštěvník
11. 8. 2008   #12
-
0
-

Určitě se dají vypnout všechny "spořící" režimy (přes ovládací panely ve Windows). A pro úplnost: pro skript hýbající občas s myší bych asi použil AutoIt. www.autoitscript.com. (Taky pro Windows.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.176.–
papajohn0
Duch
12. 8. 2008   #13
-
0
-

To Earl Cash : tak to mi nefunguje(ani zrcadlo ano sklo ani nic...:-()
a d§vod je prostý...hraju jednu on-linovku a když asi 2 nebo 3 hodiny nepohnu myší, tak mě to odhlásí automaticky.....ale když pohnu jen malinko tak sem furt jakoby online.......pls kdo mi poradí..... :smile10: :smile10: :smile10:
potřebuju být přes online aby mě nemastily...:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.119.–
Papajohn
Earl Cash0
Věrný člen
12. 8. 2008   #14
-
0
-

To papajohn : kontrolni otazka....nestrkas to zrcatko/sklo pod kulickovou mys? :))
pokud ta hra overuje tvou aktivitu, tak bych potom jeste vyzkousel zablokovani/zatizeni nejake klavesy na klavesnici....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
papajohn0
Duch
13. 8. 2008   #15
-
0
-

To Earl Cash : nn, kuličkovou myš sem viděl naposledy před 5-ti lety :smile8:
a tu klávesu du skusit, to mě nenapadlo, ale nevim nevim jestli to bude fungovat :smile20:
ale dík za snahu :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.119.–
Papajohn
Laik0
Stálý člen
15. 8. 2008   #16
-
0
-

To papajohn : S myšou sa hýbať nedá pokiaľ sa nechceš rýpať v nastaveniach iného kompu čo by som bral ako Crackerstvo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.239.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
papajohn0
Duch
16. 8. 2008   #17
-
0
-

To Laik : špatně si mě pochopil, já s ní chci hejbat ve svym kompu :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.211.–
Papajohn
martasko0
Newbie
16. 8. 2008   #18
-
0
-

AutoIt nieco take nedokaze?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.48.–
amfg0
Duch
17. 10. 2008   #19
-
0
-

ja vam sice poradit nemozem ale ja mam taku super mysku, ze ona ked s nou 5 minut nehybem ta sama od seba sa zacne hybat.. :D:D a ked pozeram napr film ta furt mi tam beha po obrazovke.. :D:D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.41.173.–
Spectator0
Věrný člen
17. 10. 2008   #20
-
0
-

dej si na mobil budik s vybracema a intervalem buzeni 1x za hodinu, k te mysi ho gumickou pridelej a mas to!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.230.–
. . .
dalaman0
Věrný člen
21. 10. 2008   #21
-
0
-

Prvy odkaz co mi hodil google a je to to co chces:
http://www.download.com/Mouse-Move/3000-2317_4-10078213.html

Mouse Move is a hidden computer prank that moves a user's cursor to random positions on the screen. Imagine trying to send an e-mail to someone, and your cursor keeps moving to the left and up. You can configure a variety of options for Mouse Move in one easy-to-use interface. You can specify the interval of time between each move, and the amount of space and in which direction to move the cursor. By default, Mouse Move starts hidden with no user interface

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.161.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
pisp0
Duch
22. 10. 2008   #22
-
0
-

zkoušej si k břichu přidělat tyč a tu nech u myši a jak budeš chrápat tak budeš hejbat myší a nebo dej křečka s kolečkem o myši a jak se kolečko točí tak se hejbe a myš se hejbne a možna křeček zpadne dolu a myš se rozseká a budeš mít po prdeli §!!! xD

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.124.–
¨hrabu se v html VB a možna přijde i c++ nebo php
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Script v Renameru — založil Tomáš Dvořák

Configure script — založil karfi1

FF a tento script? — založil Dominik Franěk

Script jquery — založil Paja2

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý