Program na pozadí – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Program na pozadí – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgram na pozadí – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

bzum
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
10. 8. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den vytvořil jsem si program a chtěl bych ho spouštět jen na pozadí ne v konzoli nevíte někdo jak docílit aby hned po spuštění běžel program na poazadí

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.179.–
funny
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
10. 8. 2008   #2
-
0
-

FreeConsole();

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.165.–
bzum
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
11. 8. 2008   #3
-
0
-

takhle to mam napsat do toho programu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.179.–
bzum
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
11. 8. 2008   #4
-
0
-

teď sem to zkoušel napsat na začátek programu a nic to neudělalo

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.179.–
Earl Cash0
Věrný člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
bzum
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
11. 8. 2008   #6
-
0
-

To bzum : já to tam moc nepochopil můžeš mi to vysvětlit polopaticky

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.179.–
midin0
Věrný člen
12. 8. 2008   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.229.–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
bzum
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
12. 8. 2008   #8
-
0
-

tak sem vyzkousel tohle
#include <windows.h>

using namespace std;


int main()
{
FreeConsole();
while (1)
}
konzoli to schová ale program se nevykonná samozřejmě že sem to zkoušel na tom mym programu vložit ale prostě se program spustí ale nekonná co má

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.179.–
midin0
Věrný člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.229.–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
bzum
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
12. 8. 2008   #10
-
0
-

#include<stdio.h>
> int main()
> {
> while (1)
> sleep(1);
>
> return 1;
> }
tohle nefunguje vůbec a t odruhý ještě zkusim ale je to hodně složitý chtěl sem to krátký uvidim

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.179.–
bzum
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
12. 8. 2008   #11
-
0
-

bzum napsal:
#include<stdio.h>
> int main()
> {
> while (1)
> sleep(1);
>
> return 1;
> }
tohle nefunguje vůbec a t odruhý ještě zkusim ale je to hodně složitý chtěl sem to krátký uvidim

teda takhle konzole tam neni ale to bude tim že mi ten program ani nespustí

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.179.–
bzum
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
15. 8. 2008   #12
-
0
-

pls pomůže mi někdo sem v c začátečník

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.179.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
15. 8. 2008   #13
-
0
-

Můžeš vytvořit SDL aplikaci. Jediný rozdíl je v tom, že nezavoláš SDL_SetVideoModer();

viz seriál SDL na root.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.141.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Program na pozadi — založil machis

Pozadí — založil Alan

Pozadi — založil Jindra

Měnící pozadí — založil Anonymní uživatel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý