Spravne chovani min width u ie7 – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Spravne chovani min width u ie7 – CSS – Fórum – Programujte.comSpravne chovani min width u ie7 – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Fugess0
Návštěvník
11. 8. 2008   #1
-
0
-

zdravim,

mam takovy problem:
podporda min-wlidth v IE7 sice je, ale spatna .. pri pouziti se blokovy element roztahne pres celou obrazovku ale ne na nastavenou hodnou a tu pak pri pretekani obsahu roztahuje tak jak je u FF2, 3, opera, safari ..

nevedel by nekdo jak dosahnout toho, aby IE7 chapala min width tak jak ma ?, tj: stejne jako vsechny ostatni moderni prohlizece

googlil jsem, ale nic co by mi pomohlo jsem nenasel ... snad bude nekdo vedet ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.34.–
Fugess
Reklama
Reklama
tom*p0
Stálý člen
11. 8. 2008   #2
-
0
-

Zkus použít samotný parametr width a případně použít css hack tak, aby to platilo jen pro IE:

*width: hodnota

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.246.–
Don't waste your time, or time will waste you.
Fugess0
Návštěvník
11. 8. 2008   #3
-
0
-

podmineny komentar samozrejme pouzivam .. vsechny prohlizece krome IE7 (IE6 me v tuhle chvili nezajima) funguji spravne .. mam drobeckovou navigaci a potrebuju aby se u ni na width roztahovalo pozadi ... u FF a ostatnich vse v pohode, ale IE7 se chova tak ze min width roztahne na 100% stranky a tim to hasne ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.34.–
Fugess
Fugess0
Návštěvník
11. 8. 2008   #4
-
0
-

tak jsem na to dosel, napisu jak .. muze se to nekomu hodit:

vychazel jsem z tohohle: http://css.interval.cz/clanky/min-width-bez-javascriptu-ci-expressions-i-pro-msie/

dale jsem pocital s tim ze potrebuju mit min-width na 100px tak jsem i tak nastavil a dale jsem potreboval width na 10% .. to je jedna vec, pro zmenseni na minimalni hodnotu .. dale bylo potreba aby text nelezl za okraj takze overflow pryc - z tohoto nastal problem ze obsah elementu zacal pretekat, tohle se dalo resit jedine height .. je to sice neefektivni ale jedine funkcni reseni .. clear nezmohl nic .. a potom do tretiho vnoreni div vlozit napr. do odstavce text se standardnima mezerama .. u tohoto se text stale zalamuje a tady pomohla posledni deklarace white-space s hodnotou nowrap .. timto by se to dalo resit .. ie7 timto zacali normalne chapat min-width ..

hlavni zamer byl vytvorit drobeckovou navigaci v levem vrchnim rohu a aby se obal automaticky roztahoval na delku pri pridani dalsiho textu .. mozna to neni zrovna moc efektivni postup, ale zatim jediny ktery fungoval tak jak jsem potreboval ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.34.–
Fugess
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

M$ IE7 — založil

IE7 — založil jozo0025

IE7 problém s ul li — založil Hacky

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý