Šifrování souborů – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Šifrování souborů – Visual Basic – Fórum – Programujte.comŠifrování souborů – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
13. 8. 2008   #1
-
0
-

Mám jeden problém, použil jsem tento kód
Postup:
Na formulář přidejte tlačítko a zapište do něj následující proceduru:

Sub FileEncodeAndDecode(InputFile As String, OutputFile As String, _
PasswordKey As String)

Dim temp As Single
Dim Char As String * 1
Dim XORMask As Single
Dim temp1 As Integer

Open InputFile For Binary As #1
Open OutputFile For Binary As #2

For x = 1 To Len(PasswordKey)
temp = Asc(Mid$(PasswordKey, x, 1))
For y = 1 To temp
temp1 = Rnd
Next y

Randomize temp1
Next x


Counter = 0
For z = 1 To FileLen(InputFile)

XORMask = Int(Rnd * 256)

Get 1, , Char
Char = Chr$((Asc(Char) Xor XORMask))
Put 2, , Char

Counter = Counter + 1
If Counter > Len(PasswordKey) Then Counter = 1

For x = 1 To (Asc(Mid$(PasswordKey, Counter, 1)) * 2)
temp = Rnd
Next x
Next z

Close #1
Close #2

End Sub
Na událost Click tlačítka zapište:

Private Sub Command1_Click()

Dim InputFile As String
Dim OutputFile As String
Dim PasswordKey As String

InputFile = InputBox("Zadejte jméno souboru pro enkódování/dekódování")
OutputFile = InputBox("Zadejte jméno nového souboru")
PasswordKey = InputBox("Zadejte heslo")

Call FileEncodeAndDecode(InputFile, OutputFile, PasswordKey)

MsgBox "Soubor uložen jako " + OutputFile
End

End Sub

Tato aplikace umožňuje dekódovat/enkódovat pouze jeden soubor a když chci dekódovat/enkódovat další soubor musím tu aplikaci ukončit a znovu spustit, protože když ji neukončím tak to převádí špatně. Děkuji za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.71.149.–
Reklama
Reklama
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
14. 8. 2008   #2
-
0
-

Opravdu nikdo neví čím to je? :smile10:

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.71.149.–
Laik0
Stálý člen
14. 8. 2008   #3
-
0
-

To Petr : na to si si sám odpovedat

Petr napsal:"Tato aplikace umožňuje dekódovat/enkódovat pouze jeden soubor a když chci dekódovat/enkódovat další soubor musím tu aplikaci ukončit a znovu spustit, protože když ji neukončím tak to převádí špatně. Děkuji za odpověď."

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.243.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
14. 8. 2008   #4
-
0
-

Aby sis to mohl nekolikrat oprakovat,musis to vlozit do nejaky smycky.Pak je hodne dulezite uzavirani,ale to tam mas,jak vidim,takze do by takovy problem bejt nemel.Základ je smycka while apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Laik0
Stálý člen
14. 8. 2008   #5
-
0
-

To Petr : Poviem ti v skratke čo si napísal:

Otvoriť - Coding/encoding - Zatvoriť a zašifrovať

to je celý program v skratke.Proste počítač urobí to čo má: otvorí,zakóduje/odkóduje a zatvorí takže program vykonal procedúru a tým to hasne teda sa nedokáže vrátiť do pôvodnej polohy teda do výberu súboru preto ako povedal master treba urobiť smyčku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.243.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
15. 8. 2008   #6
-
0
-

Dík za radu, ale já jsem začátečník tak nevím jak tu smyčku mám udělat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.71.149.–
Laik0
Stálý člen
15. 8. 2008   #7
-
0
-

To Laik : To som aj ja...proste použiješ

While (kód)...End While
...nemysli si že všetko urobím za teba...ale keby si mal niekedy záujem spolupracovať so mnou na mojom projekte ozvi sa ICQ : 426810562

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.239.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Šifrování textového souboru — založil skodik.o

šifrování — založil technik0

Šifrování v pascalu — založil Halinek23

Nápad na šifrování — založil Matěj Andrle

Pomoc s sifrovani RSA — založil C# zacatecnik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý