Zdravim, nemate někdo zkušenosti s SMS a PHP? Jde mi o platby na netu pomocí SMS, kdy návštěvník do SMS napíše treba PLATBA posle na cislo xxx (cena sms treba 20 kč) a ihned se mu zpet vrati nejake heslo ktere do formulare napise a rekneme topuje inzerat.
Chtel bych s timto poradit. Kde vzit cislo ktere ma sve sazby za sms a jak to cele propojit s php. Děkuji predem vsem
Fórum › PHP
Propojeni SMS a PHP
no to bys musel použít nějakou společnost, která to provozuje. Ale ty si většinou berou přes 50% z platby, někdy i kolem 70%. například myslim že třeba www.feedit.cz tohle provozuje
Slysel jsem, ze se prodavaji i SMS brany, ktere nejsou az zas tak drahe. Proste krabicka, do ktere strcis simku a ona ti pak umoznuje odesilat i prijimat SMSky (nevim, jak se pres to prijimaji poplatky).
To CommanderZ : alebo sa da pouzit nejaky bazarovy telefon, ktory pripojis pomocou serioveho portu...
Sry za OT: Připadáš mi jako jeden chlápek, furt by něco chtěl, ale vůbec nic neuměl. A aby to nebylo OT, tak jak bylo řečeno, volba nějakého poskytovatele se nevyplatí, platba přes SMS nevím jak by se prováděla, ale pamatuju, že jednu dobu šlo někomu poslat kredit přes mobil, ale fungovalo to jen jako dobytí kreditu... ....beztak je nejlepší a nejvýhodnější placení převodem, můžeš si to ihned zkontrolovat, atp.
Myslim ze diskuze je od toho aby se badalo nad problemem na který třeba jeden člověk nestačí. Nicmene platba přes sms je poměrně běžná věc. Samozdřejmě při malých částkách. Poslat převodem 20 Kč tak více zaplatíš na poplatkách bance. K čemu je to dobre? Třeba na topování inzerátu .... Je to rychlé, zvladne to každý a je mu to strženo z reditu či paušálu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Propojení PHP - O2 SMS Connector — založil vbu
SMS registrace v PHP — založil ppeter
Propojení Javascriptu s PHP — založil Libor
Propojení PHP a MS SQL — založil Cheeester
PHP a SQL - propojení dvou tabulek — založil Slim