Printf a SDL – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Printf a SDL – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrintf a SDL – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
sin_x0
Newbie
14. 8. 2008   #1
-
0
-

Zdravím, čtu si tutoriál o SDL na www.root.cz.
Není mi jasná jedna věc, tady http://www.root.cz/clanky/sdl-hry-nejen-pro-linux-4/ úplně dole je program, kterej: Nevytvoří žádné okno, ale po spuštění pouze vypíše různé informace o grafickém hardware a pak se ukončí
Můj dotaz: kam ty informace vypíše když nevytvoří žádné okno? Já to zkoušel a po spuštění se nestalo vůbec nic.
Díki za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.218.–
Reklama
Reklama
bukaj0
Věrný člen
14. 8. 2008   #2
-
0
-

sin_x
kam ty informace vypíše když nevytvoří žádné okno?
Mně to vypisuje normálně do konzole ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
sin_x0
Newbie
14. 8. 2008   #3
-
0
-

To bukaj : Já když to pustím normálně tak mi to konzoi neotevře a když to pustím v cmd tak to nic nenapíše:(

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.218.–
sin_x0
Newbie
14. 8. 2008   #4
-
0
-

Teď sem si všiml. Vytvoří to textový soubor stdout.txt a vypíše to tam. Ale proč?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.218.–
bukaj0
Věrný člen
14. 8. 2008   #5
-
0
-

sin_x
Teď sem si všiml. Vytvoří to textový soubor stdout.txt a vypíše to tam. Ale proč?
Pokud vím, tak Windows nemají dva standardní výstupy jako na unixech – stdout (standardní výstup) a stderr (standardní chybový výstup) –, ale jenom jeden. Navíc, ve Windows jen málokdo ovládá příkazový řádek (mnozí ani nevědí, že tam něco takového je :o)), tak proto nejspíš SDL než aby všechno psalo do toho jednoho výstupu, vytvoří radši dva soubory, kam ty výstupy přesměrovává.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
sin_x0
Newbie
14. 8. 2008   #6
-
0
-

Aha chápu díki:D

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.218.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
14. 8. 2008   #7
-
0
-

Pokud jde o konzoli, byla zrušena v jedné z posledních verzí (alespoň na windows). Tento problém jsme řešili na CH, je tam i odkaz na funkci, která konzoli znovu otvírá (ovšem pouze na winu)

http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?t=770

Tu mojí hlášku o nefunkčnosti neber v potaz, funguje to :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.141.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

Podobná vlákna

Printf vs. cout — založil volnaduse

Printf vs cout a amxx-studio — založil Mortimer

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý