Struktura – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Struktura – C / C++ – Fórum – Programujte.comStruktura – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

sexmachina
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
14. 8. 2008   #1
-
0
-

Ahoj chci se zeptet:
mam strukturu struct Hill (...);

a ted vytvorim toto: struct Hill Bill; //Vytvari strukturu typu Hill


Mohl by nekdo vysvetlit jak to funguje? je to struktura typu struktury nebo co?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.169.–
Quiark0
Věrný člen
15. 8. 2008   #2
-
0
-

To je asi nějaká stará syntaxe z C. Doporučil bych používat novou C++ syntaxi, která se beztak používá i všude jinde..



struct Kopec {
int vyska;
int barva;
}

Kopec snezka;
Kopec mtEverest;


nyni snezka je promenna typu Kopec, coz je struktura o dvou polozkach.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.212.43.–
Earl Cash0
Věrný člen
15. 8. 2008   #3
-
0
-

To Quiark : to je nesmysl...aby to takto fungovalo je potreba pouzit "typedef"...v ostatnich pripadech je potreba pouzit klicove slovo "struct":

typedef struct Kopec {


int vyska;
int barva;

}KOPEC;

KOPEC snezka; // jinak struct Kopec snezka;
KOPEC mtEverest;

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Huge0
Návštěvník
15. 8. 2008   #4
-
0
-

Ne, věřte Quiarkovi, To, co používá tazatel i Earl je syntaxe jazyka C. Pokud se bavíme o standardním jazyce C++, funguje to jak říka Quiark.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.203.–
Earl Cash0
Věrný člen
16. 8. 2008   #5
-
0
-

aha....s C++ moc zkusenosti nemam, takze se omlouvam, ale byl jsem skalopevne presvedcen, ze je to stejne jako v C...kazdopadne me mohlo napadnout to prohnat i g++.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
tmi0
Věrný člen
16. 8. 2008   #6
-
0
-

problem je v tom ze v cecku meli struktury vlastni namespace kdyby to nekoho zajimalo)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.34.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
sexmachina
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
16. 8. 2008   #7
-
0
-

dik za objasneni uz je mi to jasne :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.169.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

štruktúra — založil street punk

Struktura tabulky — založil Jirka

Vhodna struktura — založil motorcb

Nejefektivnejsi struktura db — založil insider

Struktura kolekce — založil Kartik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý