Ahoj
kedže nie som úplne v obraze, prosím, je velký výkonnostny rozdiel medzi týmito dvoma grafik. kartami? neplánujem hrať hry, len na prácu grafika a design, ako som tu už písal. (CorelDraw, Photoshop, PaintShopPro, Rhinoceros, neskor 3D maxko, a klasika PowerPoint, Excel, Word)
tieto grafické karty maju NB Lenovo ThinkPad T 61 a Fujitsu Siemens myslim - Si 2428.
Fórum › Hardware
Rozdiel medzi nVidia Quadro NVS 140M Dx10 a nVidia GeForce 8600GS
To Anonymní uživatel : No tie grafiky máju 4 jadra takže dokážu zobraziť viac polygonou naras ale tie obyčajne hracke grafiky su výkone len v jednom jadre a v shadroch a inich pridávnich veciach určene len na hranie, osobne radim ked len začinaš a začnas z 2D grafikou tak ti postaci aj nejaka lacna hracska grafika a ked budes robit 3D tam ti treba skvor CPU len ked budeš robit profesionalne a robyt zložite sceni a vyvoj hier alebo vo photoshope budeš robyt velkoformatove záberi určene a bilbordy alebo take veci tak tam ti bude treba tu nVidia Quadro inak netreba je to drahá zaležitosť.
Ok, dik. grafike a najmä dizajnu sa venujem profesio, je to moja práca. Zháňam si na to NB, rozmýšľam medzi Dell M6300, ci Lenovo ThinkPad T61p ale s 14" screen, ja si ponapajam externe klaves+monitor, velky. ak potrebujem preniest, poodpajam a idem. Nechcem kupit kravinu, preto sa postupne info ohľadom ich výbavy.
volil by som medzi tym dellom a thinkpadom
rozdiel medzi nvs 140 a gf8600: nvs 140 je porovnatelna s niektorou verziou gf8400, ale nvs 140 je viac vhodna v cad programoch a inych, je na ne viac stavana
viac sa dozvies na notebooky-forum.notebok.cz
Dik za infos.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nvidia stereo driver — založil Zelenáč
NVIDIA CUDA Toolkit 5.5 - Chyby při instalaci — založil hoacin
C#: rozdiel medzi ref a out — založil newo