Vloženie .exe suboru ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vloženie .exe suboru ? – C / C++ – Fórum – Programujte.comVloženie .exe suboru ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
17. 8. 2008   #1
-
0
-

Dobrý !
Mám taký problém .Robým vo visual studiu a chcel by som či by sa do programu nedal vložiť neaký súbor napr: niečo.exe .
Lebo ked robíte inštaláciu vo VS tak tam sa dá vložiť hociaký súbor čo bude kopírovať do neakého adresátu no a ja chcem iba či by sa nedal vložiť súbor ale iba do obyčajného porogramu za radu ďakujem .

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
Laik0
Stálý člen
17. 8. 2008   #2
-
0
-

dalo...Exe súbor teda program je vlastne .dllko nakompilované...teda chceš vsunúť do programu exe súbor..v exe súbore je asi nejaká procedúra x...a ty iba vo tom prvom programe len zadáš cestu a urobíš mu nejakú procedúru ktorá sa odvoláva na program č.2 ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Laik0
Stálý člen
17. 8. 2008   #3
-
0
-

len neviem či by sa to dalo cez

include

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
mephi0
Expert
17. 8. 2008   #4
-
0
-

To zonda : ehm čože ? :-D teraz neviem či vraviš o inštalácii alebo o čom. Chceš použivať funkcie z toho exe ? to neviem či ide ale pochybujem že to bude jednoduche ako "include" ak je to vôbec možne. Napiš presnejšie čo chceš od toho aby to robilo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
zonda0
Stálý člen
18. 8. 2008   #5
-
0
-

mephi : toto isté čo som napísal tu :

http://programujte.com/index.php?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=10107-otvorenie-suboru-z-vs-
iba to hcem dať do c/c++ lebo chcem urobiť inštalačku svoju vlasnú a ne aku ti ponúka VS .Ale ktomu my ešte trebalo jazyk ktorý nepotrebuje netfrework a to je c/c++ . a ja tam chcem iba dať do dotoho programu v c/c++ tu instalačku z netfrework. A spustiť ju z toho mojho programu vytvorený v c/c++ .

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
18. 8. 2008   #6
-
0
-

Jo, vlož to jako pole bajtů, např.:

static const char* efile = "\xFF\x56\xFA";


Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.12.–
zonda0
Stálý člen
18. 8. 2008   #7
-
0
-

A kde je názov súboru :) sorri že sa tak ... pýtam ale až tak dobre na tom v C/C++ niesom :)
ja myslím efile ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
zonda0
Stálý člen
20. 8. 2008   #8
-
0
-

už nemusíš našiel som iný spôsob :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 197 hostů

Podobná vlákna

Vloženie súboru do EXE — založil Benecore

Spustenie .exe suboru — založil javac

Vytvorenie exe suboru — založil keisen

Spustenie exe suboru — založil lolik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý