Otestujte môj progra :P – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Otestujte môj progra :P – .NET – Fórum – Programujte.comOtestujte môj progra :P – .NET – Fórum – Programujte.com

 

zonda0
Stálý člen
19. 8. 2008   #1
-
0
-

Chcel by som či by ste neotestovali môj program :P.
A napísali aké chyby som v ňom narobyl a čo by som mal upravyť .

http://uloz.to/676711/Setup.exe

Bol by som rád keby ste ho skúsili neak oklamať a zistiť výnimky ktoré som nezachitil :P .
Ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
plasmo0
Věrný člen
19. 8. 2008   #2
-
0
-

Rád bych ale ani z jednoho linku nejde stáhnout :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Tocimanko0
Grafoman
19. 8. 2008   #3
-
0
-

Prvý server má vysoké odozvy, príloha nebola nájdená. Inak odporúčam naštudovať pravopis zo základnej školy... To ešte pred referenčnou príručkou .NET, samozrejme!

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.83.–
zonda0
Stálý člen
20. 8. 2008   #4
-
0
-

http://ulozisko.sk/78890/Setup.exe

oprava sorri .

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
mephi0
Expert
20. 8. 2008   #5
-
0
-

no inštalovať to nebudem ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
plasmo0
Věrný člen
20. 8. 2008   #6
-
0
-

Mě se na něm nelíbý jen to že to po mě všude chce jméno a heslo :smile5: , jinak proč mám v histroii zapnutí počítače datum a čas když jsem sputil program? :smile19:

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
zonda0
Stálý člen
20. 8. 2008   #7
-
0
-

mephi : ištalovať sa to musí lebo to kopíruje neaké súbor neboj ne viru ani nič také ale proste sa to inštalovať musí .sorri .A aj tak trvá to necelých 20 sekúnd :P .
plasmo : To heslo musí byť lebo ja som ten program urobyl pre jedného kamaráta ktorý chcel vedieť ako dlho sú jeho deti na PC . Program pracuje tak že ked sa zapne napíše že sa PC zapol a ked sa vypne tak napýše že sa PC vypol .
Zatial neviem nastavyť žeby rozlíšil ked sa zapne PC a ked sa zapne iba program :( . Keby niekto vedel tak napýšte :P.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Zelenáč0
Posthunter
20. 8. 2008   #8
-
0
-

Nejak nechapu, proc se nekteri woknari tak boji instalace? Vzdyt "normalni" exe ma uplne stejne pravomoci infikovat PC viry jako "instalacni" exe! Nebo se snad mylim?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.24.71.–
Tocimanko0
Grafoman
20. 8. 2008   #9
-
0
-

To Zelenáč : Býva dobrým zvykom, že keď niečo inštaluješ na Windows, tak ti tá inštalačka vždy (je to takmer zásada) poriadne zasviní celý počítač a niečo také ako úplná odinštalácia je prakticky nemožné :) To je celá filozofia windows :D

To zonda: Opakujem druhý krát: Pýš pravopysne správne, lebo tye tvoye chibi my byiú do očý!!!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.83.–
20. 8. 2008   #10
-
0
-

To Zelenáč : O viry tady, obávám se, nejde - dnes je to poměrně mizivá hrozba. Jde spíš o to, že je to tak trochu overkill, vytvářet pro tyhle aplikace instalačky. Proto to někteří odmítaj.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.146.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
pSipi
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
20. 8. 2008   #11
-
0
-

Preco nepreparsujes system log a mas to jednoduchsie bez zbytocnych aplikacii co sa daju vypnut?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.138.203.–
zonda0
Stálý člen
20. 8. 2008   #12
-
0
-

čo je ten system log ???
Pozral som na google ale o system log som sa nedozvedel čo jeto ???
Ja som tu inštalačku dával hl. pre inštaláciu .Net freawork .
A z chybami ti nepomôžem :( Tocimanko to neviem odstrániť už 10 rokov tak teraz naraz to isto neodstránim .

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Tocimanko0
Grafoman
20. 8. 2008   #13
-
0
-

To zonda : 10 rokov? Hovoríš, akoby si už bol absolventom základnej školy :D To ti neuverím :D :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.83.–
zonda0
Stálý člen
20. 8. 2008   #14
-
0
-

tak ver . A v škole som už 11 rok !! A zatial bez problémov iba z pravopisom .A ked si nemôžeš zvyknuť ,tak sorri .

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
mephi0
Expert
20. 8. 2008   #15
-
0
-

inštalujem veci, ktoré budem pravidelne používať ... to je moja filozofia. Ano .net fw vyžaduje "obalenie" programu aby nenapísal inicializačnú chybu. Ale kopírovanie takýchto vecí a ich šírenie v pc, mam radšej pod kontrolou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Johanka z Jarku
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
20. 8. 2008   #16
-
0
-

Hodis od toho zdrojaky? Nech aj ostatny vedia ako na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.69.–
zonda0
Stálý člen
20. 8. 2008   #17
-
0
-

tak čo už ja ťa do toho nenutým :P .Ja som pri inštalácií nastavil iba jeden zápis do registrov a to aby sa program zapol pri zapnuťí PC. A potom už iba súbori ktoré sa ti dajú do adresáta čo inštaluješ . A pri inštalácií ti píše všetko čo robý .A .net frework ti napíše nakoniec a ten môžeš alebo nemusíš nainštalovať.
Ale ak nechceš tak nemusíš .

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
zonda0
Stálý člen
20. 8. 2008   #18
-
0
-

od čoho zdroják ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
zonda0
Stálý člen
20. 8. 2008   #19
-
0
-

ta celého programu tak ten zahŕňa toho moc veľa zdrojových kódov :P.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Johanka z Jarku
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
20. 8. 2008   #20
-
0
-

Pre Visual basic 6 , je tu na to zdrojak http://www.somr.genezis.eu/zdrojaky/z1/KontrolaZap_VypWin.zip ,

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.69.–
zonda0
Stálý člen
20. 8. 2008   #21
-
0
-

myslýš to form1.frm a Project1.vbp

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Laik0
Stálý člen
20. 8. 2008   #22
-
0
-

zonda napsal:
Chcel by som či by ste neotestovali môj program :P.
A napísali aké chyby som v ňom narobyl a čo by som mal upravyť .

http://uloz.to/676711/Setup.exe

Bol by som rád keby ste ho skúsili neak oklamať a zistiť výnimky ktoré som nezachitil :P .
Ďakujem



je to dosť nebezpečné...nepovieš nič ohľadom tohoto "setupu" a my ti máme veriť...keďže si to robil vo VB tak to ani nestiahnem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.57.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
zonda0
Stálý člen
21. 8. 2008   #23
-
0
-

eee ja som to robyl v C# ! a ne VB

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
plasmo0
Věrný člen
21. 8. 2008   #24
-
0
-

To zonda :
Tak proč tu jsou zdrojáky ve VB???

Já jsem to nainstaloval. Je to docela zajímavý. Asi to i začnu používát na jednom domácím PC :smile1: . K odinstalaci. Používám System Mechanic 6, takže o kompletní odinstalaci nemám obavy :smile2:.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 8. 2008   #25
-
0
-

zonda napsal:
čo je ten system log ???
Pozral som na google ale o system log som sa nedozvedel čo jeto ???


Netusis ze Winy maju system log?
Odtial jednoducho vycitas kedy bol comp zapnuty a kedy vypnuty a bez spustania aplikacii pri starte.
Ono na to nepotrebujes ani extra soft staci pozriet casy na prvom a poslednom zazname zo dna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.138.203.–
Danik
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
21. 8. 2008   #26
-
0
-

Zonda> jen par drobnosti:

* pro porovnani stringu bych radsi pouzil Equals misto ==

* nelibi napevno zadane cesty, i kdyz uz si nepamatuju zda tvoje instalace podporuje i umisteni jinam nez do tebou preferovaneho adresare (nehlede na to ze nektere jdou i uplne mimo nez aplikacni adresar ci Data Aplikaci

* texty chybovych hlasek by taky mohly vice vypovidat (napr "eee" je opravdu plna informaci)

* nektere metody mas zbytecne zdvojene napr VypnutieCtrAltDel(),ZapnutiePriStarte()...


Nevim pro jaky OS to pises ale zkus se v googlu podivat na "windows login logout scripts"

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.189.–
Danik
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
21. 8. 2008   #27
-
0
-

Nicmene vyuzit jen ten security log by taky slo i kdyz nevim jestli se neco podobneho vyskytuje napr na Win 95/98/ME

http://nicolask.wordpress.com/2008/02/05/logonlogoff-category-of-the-windows-security-log/

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.189.–
plasmo0
Věrný člen
21. 8. 2008   #28
-
0
-

Ještě se zeptá. V čem si robil ten instalátor? :-) ve VS nebo v nějakém externím programu? :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
zonda0
Stálý člen
27. 8. 2008   #29
-
0
-

inštalátor som robyl v programe : Smart Install Maker .
A dík za rady idem vyskúšať niečo s tým security log .

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.254.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý